Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder

Geplaatst op 4 april 2024 om 11:26 uur

Sinds de uitvinding van de watchwinder als horlogeaccessoire is deze door verschillende gerenommeerde merken steeds verder doorontwikkeld. Niet alleen op het gebied van de techniek, maar ook op het gebied van materiaalgebruik en design zijn er daardoor vandaag de dag steeds meer mogelijkheden.

De welbekende Swiss made techniek achter de Zwitserse watchwinders is door de jaren heen steeds verfijnder en geavanceerder geworden. Dat geldt ook voor watchwinders met Japanse motoren. Daarnaast wordt ook het gebruikerscomfort van de watchwinders voor de horlogeliefhebbers steeds beter. Zo vind je vandaag de dag watchwinders met bijvoorbeeld een ingebouwde LED verlichting of een extra opbergruimte voor eventuele andere sieraden, manchetknopen of quartz- en mechanische horloges. Daarnaast bieden verschillende watchwinders bijvoorbeeld een handige powerwinding functie om je automatische horloge of horloges in een kortere tijd van de benodigde energie te kunnen voorzien.

Er is dus op dit gebied steeds meer om uit te kiezen, wat het maken van een keuze voor een goede watchwinder niet altijd makkelijker maakt. Wat betreft design is er daarnaast ook zeer veel mogelijk. Zo zijn er watchwinders op de markt met een zeer exclusief design door een bijzondere vormgeving, uitzonderlijk materiaalgebruik, levendig kleurgebruik of aansprekende patronen. Wanneer jouw voorkeur echter ligt bij een watchwinder met een natuurlijke uitstraling en tegelijkertijd een modern karakter dan zijn er ook veel fraaie modellen te vinden.

In dit artikel vertellen we je graag meer over een specifieke watchwinder van het Nederlandse merk Benson. Dit vooruitstrevende merk biedt een fraaie en uitgebreide collectie watchwinders met daarbij een stukje diversiteit op verschillende gebieden. Zo biedt het merk watchwinders met zowel Swiss made- als Japanse motoren en watchwinders met een diverse capaciteit. Daarnaast kun je bij dit merk terecht voor de meer in het oog springende designs en designs met een natuurlijk karakter en een luxe uitstraling. Ook wanneer we kijken naar het materiaalgebruik zijn er verscheidene mogelijkheden binnen de collectie van Benson. Zo herbergt de collectie watchwinders gemaakt van onder meer hout, leder en aluminium.

De Benson watchwinders zijn door de hoogwaardige motoren, de mogelijke instellingen en speciale flexibele horlogehouders geschikt voor ieder merk en type automatisch horloge. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor het opwinden van horloges van Rolex, IWC, Breitling, Oris, Omega etc etc. Je kiest met een watchwinder van Benson daardoor voor een veilige en efficiënte wijze van opwinding van jouw automatische horloges, een veilige en stijlvolle opbergplaats en bovendien een juiste olieverdeling binnenin het uurwerk van je horloges.

Een voorbeeld van een zeer fraaie en hoogwaardige watchwinder van Benson voor drie automatische horloges is de Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder. Deze watchwinder biedt de ruimte voor het opwinden van 3 automatische horloges tegelijk. Dit model heeft een natuurlijke en uiterst stijlvolle uitstraling door de combinatie van het houten exterieur en de zwarte stoffen binnenkant van de watchwinder. Met deze watchwinder van Benson kies je dan ook niet alleen voor een hoogwaardige wijze van opwinding, maar ook voor een stijlvolle opbergplaats voor jouw automatische horloges. Doordat de watchwinder daarnaast is uitgerust met een fraaie ingebouwde LED verlichting, kun je ervoor kiezen jouw geliefde horloges echt in de spotlight te zetten. De Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder is voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit. Deze motoren verzorgen de opwinding van jouw automatische horloges op energiezuinige wijze, waardoor deze de duurzaamheid van de watchwinder garanderen. Bovendien doen zij hun werk in stilte, waardoor je de Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder prima kunt plaatsen op plekken waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan het kantoor, of de slaap- of studeerkamer. Bovendien is de watchwinder compact vormgegeven, waarmee deze makkelijk te plaatsen en verplaatsen is. Deze combinatie van eigenschappen zorgen ervoor dat je met deze watchwinder van Benson zeer flexibel bent. De watchwinder is bovendien instelbaar, per rotor afzonderlijk.

Het instellen van de watchwinder is zeer gemakkelijk, door het gebruik van het moderne touchscreen. De Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Dat is echter nog niet alles, want met dit model beschik je daarnaast ook over een handige powerwinding functie. Hiermee wind je jouw automatische horloges in korte tijd op, wat deze watchwinder ideaal maakt wanneer je niet zoveel tijd te besteden hebt. De energievoorziening van de watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter. Al met al is de Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder een zeer mooi voorbeeld van een complete en stijlvolle watchwinder van het merk Benson.

Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder

Je kunt de gehele collectie watchwinders van Benson vinden bij ons in de webshop. Wij hebben bovendien vrijwel ieder model van het merk op voorraad, waardoor wij je na bestelling van jouw favoriete design over het algemeen snel van dienst kunnen zijn.

Ook de Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder wordt door ons wereldwijd geleverd, met een garantie van 2 jaar, duidelijke handleiding en adapter. Bekijk nu het ruime aanbod Benson watchwinders bij ons in de webshop, kies voor jouw favoriet en maak je nooit meer zorgen over stilstand van jouw automatische horloges!