Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zwitserse Davosa horloges

Geplaatst op 28 maart 2023 om 14:30 uur

De Zwitserse Jura staat bekend als het hart van de horlogerie. Verschillende gerenommeerde horlogemerken vonden hier hun oorsprong, waaronder het vandaag de dag Duitse horlogemerk Davosa. Davosa kent een rijke en lange geschiedenis en biedt tot op de dag van vandaag een horlogecollectie die spreekt tot de verbeelding. De kernwaarden van het merk Davosa zijn kwaliteit, duurzaamheid en precisie. Deze aspecten komen dan ook duidelijk tot uiting in ieder afzonderlijk horloge van het merk. Davosa staat daarnaast bekend als een horlogemerk dat een zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding biedt. Dit betekent dat je met een horloge van het merk Davosa kiest voor het beste van het beste, maar dan tegen een uiterst aantrekkelijke prijs. Zowel de filosofie als de ambitie van dit merk bestaan uit het vervaardigen van hoogwaardige horloges voor mensen met een echte passie hiervoor, door vaktechnici met de hiervoor benodigde know-how en enthousiasme. Dit heeft geresulteerd in een zeer complete horlogecollectie die iedere liefhebber van luxe horloges weet te bedienen.

De collectie van Davosa is divers te noemen. Zo herbergt de collectie zowel klassieke modellen als meer moderne horloges. Davosa is met name bekend door de sportieve Ternos en Argonautic horlogemodellen, die natuurlijk voor de sportieve man zeer interessant zijn. Deze horloges zijn echter ook zeer goed te combineren met een meer zakelijke- of casual outfit.

We vertellen je graag meer over een tweetal horloges van het merk Davosa, afkomstig uit de Davosa Ternos series. Het eerste horloge dat we graag even voor je in de spotlight zetten, is de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.90. Dit is een zeer sportief en robuust horloge, die is voorzien van een horlogeband van edelstaal. De horlogeband sluit met een vouwsluiting. Dit is niet alleen een zeer veilige sluiting, maar deze oogt ook uiterst luxe. De horlogekast van het horloge is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 40mm. Doordat dit horloge van Davosa is voorzien van het uiterst sterke saffierglas, kan deze zeker tegen een stootje. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van witte details. De draaibare bezel in de combinatie van de kleuren rood en zwart, zorgt voor een sportieve en speelse touch. De Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.90 is uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk. Deze zorgt ervoor dat je er altijd vanuit kunt gaan dat je op je horloge kunt vertrouwen. Dit model is daarnaast tot maar liefst 200 meter waterdicht, wat dit horloge perfect geschikt maakt voor de echte sportieveling. Bovendien beschik je met dit model van Davosa over verschillende mooie extra functionaliteiten. Zo biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is het horloge ook voorzien van een handige GMT functie. Met de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.90 kies je al met al voor een horloge van Swiss made kwaliteit, welke stijlvol vormgegeven is, tegen een aantrekkelijke prijs.

Een tweede Davosa horloge die zeker je aandacht verdient, is de Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.63. Dit exclusieve horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband, uitgevoerd in een fraaie kleurencombinatie. Dit horloge sluit eveneens met een vouwsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 40mm. Ook de Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.63 is voorzien van topkwaliteit saffierglas, waardoor er niet snel krasjes op te zien zullen zijn. De wijzerplaat van dit model is wit van kleur en oogt rustig en overzichtelijk. Fraai detail is de datumloep hierop. Ook dit horloge is uitgerust met een Swiss made automatisch uurwerk, wat de echte liefhebber zeker zal weten te waarderen. Bovendien biedt ook dit horloge verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is het horloge voorzien van een draaibare bezel en een verschroefde kroon. De Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.63 is tot slot waterdicht tot maar liefst 200 meter. Ook met dit horloge weet Davosa weer de sportieve man aan te spreken, maar ook alle andere liefhebbers van fraaie automatische horloges met een exclusief design.

Davosa Ternos Diver Ceramic 161.555.63 horloge

Wij kunnen door onze ervaring met- en kennis over luxe horloges wel zeggen dat Davosa één van onze favoriete horlogemerken is. Dit heeft vooral te maken met de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt. Met een horloge van Davosa kies je voor Swiss made kwaliteit, zonder hiervoor de hoofdprijs te hoeven betalen.

Wij zijn als officieel dealer van Davosa horloges in staat jou de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service te bieden. Wij werken dan ook al meer dan 10 jaar met veel plezier met Davosa samen. Bekijk nu ons mooie aanbod Davosa horloges en overtuig jezelf! Wij leveren de horloges van Davosa met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Uiteraard is hierbij ook een duidelijke handleiding inbegrepen.