Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Van Speyk Dutch Diver horloges uit Nederland

Geplaatst op 19 juli 2021 om 08:14 uur

Duikhorloges zijn altijd populair. Niet alleen omdat je ermee kan duiken maar ook omdat ze een stoer uiterlijk hebben. Vaak zijn het sportieve en robuuste horloges met een moderne uitstraling. Bijkomend voordeel is dat de horloges tegen een stootje kunnen. Je kan een duikhorloge dus altijd dragen. Laten we eens kijken naar een leuk horlogemerk dat prachtige maar vooral uitstekende duikhorloges produceert.

Van Speyk Dutch Diver Blue horloge

De hoge kwaliteit van horloges van Zwitserse en Duitse oorsprong zijn alom bekend. Maar ook ons eigen kikkerlandje biedt horloges van sublieme kwaliteit. Het Nederlandse merk Van Speyk biedt namelijk betrouwbare en degelijke horloges, die bovendien stijlvol en elegant zijn. Dit horlogemerk biedt  bovendien een uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding, want de horloges van Van Speyk zijn goed betaalbaar. Van Speyk is een nog jong horlogemerk en is ontstaan uit een samenwerkingsverband van ondernemers die in de bestaande horloges niet exact konden vinden wat zij zochten.

De naam van dit bijzondere Nederlandse merk verwijst naar de Nederlandse held luitenant Jan Carel Josephus van Speyk. Van Speyk kreeg destijds als zeevaarder de bijnaam ‘schrik der roovers’. Wanneer hij in Antwerpen scheepsladingen moet onderzoeken wordt het overvallen door Belgische opstandelingen. Om te voorkomen dat het schip in hun handen zou vallen, blies hij het schip op en kwam hierbij om het leven. Hiermee is een nationale held geboren. Kortom, met een horloge van Van Speyk heb je meteen ook een indrukwekkend stukje historie om over te vertellen wanneer je een complimentje krijgt over je horloge. Dit is dus een mooi merk voor een liefhebber met een voorkeur voor een merk met historie. Het merk staat hiermee bovendien voor de Nederlandse identiteit en een stukje Nederlandse trots.

De collectie van Van Speyk biedt horloges van hoogstaande kwaliteit die zijn gemaakt in Nederland. Binnen de collectie biedt Van Speyk een brede diversiteit wat betreft toepassing, maar zeker ook wat betreft uitstraling. Zo zien we bijzonder mooie pilotenhorloges, speciale Vitesse horloges en zeer kwalitatieve duikhorloges. Bij de laatste groep hebben we het dan over de Van Speyk Dutch Diver horloges, deze horlogeserie werd door van Speyk in 2015 geïntroduceerd. Een goed duikhorloge moet natuurlijk aan verschillende voorwaarden voldoen. Dit gaat een stuk verder dan dat het alleen waterdicht moet zijn, al is dat natuurlijk wel een belangrijke voorwaarde. Daarnaast moet een goed duikhorloge stevig en robuust zijn en tegen een stootje kunnen. Verder zijn een verschroefde kroon en een wijzerplaat die ook bij slecht zicht kan worden afgelezen van onschatbare waarde. De Dutch Diver horloges van Van Speyk voldoen aan deze voorwaarden, ze vallen dan ook niet voor niets op door hun zeer goede specificaties.

De Dutch Diver horloges van Van Speyk zijn absoluut zeer compleet en daarnaast in esthetisch opzicht zeer aantrekkelijk. Het oog wil tenslotte ook wat. De horlogebanden van de Dutch Diver horloges zijn vervaardigd uit edelstaal, waarmee de horloges een stoere en robuuste uitstraling krijgen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van extreem sterk saffierglas dat goed bestand is tegen krasjes of andere beschadigingen . Bovendien zijn de horloges tot maar liefst 200 meter waterdicht. Er is gekozen voor verschillende horloges waarbij de wijzerplaat en de bezel in diverse kleuren zijn uitgevoerd. Kleuren als zwart, blauw, grijs en bruin zijn hier voorbeelden van. De Van Speyk Dutch Diver horloges zijn voorzien van een automatisch uurwerk van het merk Miyota (Citizen), want betekent dat je gegarandeerd een solide basis hebt voor je horloge. Een automatisch uurwerk zal bij menig liefhebber bovendien de voorkeur genieten, aangezien het oude ambacht van de horlogemaker hier het meest in naar voren komt. De horlogekast van de Dutch Diver horloges is 12 mm dik en heeft een doorsnede van 42 mm.

Verder bieden de Dutch Diver horloges mooie extra functionaliteiten, met een absolute meerwaarde. Ze zijn niet alleen voorzien van secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren, maar bieden ook een draaibare bezel en verschroefde kroon. Met een horloge uit deze serie ben je dus zeker van een duikhorloge met een zeer goede waterdichtheid, welke ook in het donker goed te raadplegen is. Dit complete plaatje biedt een kwalitatief horloge voor de echte sportieveling, die tegelijkertijd bij een andere outfit zoals een zakelijke outfit ook heel goed passend is. Je kiest voor een duikhorloge met alles erop en eraan met een Dutch Diver horloge van Van Speyk, zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Voor elke duik- en/of snorkelliefhebber een echte aanrader dus!

Ben je op zoek naar een goed duikhorloge? Verdiep je dan eens verder in de van Speyk Dutch Diver horloges, je zult er geen spijt van krijgen. Het merk biedt niet alleen kwaliteit, maar brengt ook een stukje Nederlandse historie voor je mee. Een echte liefhebber van een mooi horloge welke ook geïnteresseerd is in onze nationale geschiedenis zal dit absoluut kunnen waarderen.

De horloges van Van Speyk die bij ons worden besteld, ontvang je thuis met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Natuurlijk wordt er ook een duidelijke handleiding in de vorm van een boekje meegeleverd. Zo kun je snel gaan genieten van je nieuwe aankoop. Wij verkopen bovendien ook watchwinders, waarmee je jouw horloge met automatisch uurwerk van energie kunt voorzien. Zeer passend dus voor bijvoorbeeld bij jouw Van Speyk Dutch Diver horloge!