Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Ultieme duikhorloges; NauticFish uit Duitsland

Geplaatst op 21 juli 2015 om 13:54 uur

 De zomer is in volle gang en dat betekent dat veel mensen op vakantie gaan om te genieten van het goede leven. Met dit warme weer zoekt men de verkoeling op. Je kan gaan zwemmen in de zee, snorkelen, duiken of heerlijk relaxen aan het zwembad. Dit doe je uiteraard met een goed duikhorloge om de pols. Immers, het is zonde wanneer je na terugkomst een nieuw horloge moet kopen omdat het niet goed waterdicht bleek.

Dit zal je met een NauticFish horloge niet gebeuren. Het Duitse horlogemerk produceert horloges met een extreme waterdichtheid. Daarnaast is elk horloge voorzien van een Zwitsers uurwerk en saffierglas. Allemaal eigenschappen die NauticFish tot zo'n populair horlogemerk maken onder watersporters. 

Je draagt een NauticFish horloge niet alleen om de goede waterdichtheid. De horloges hebben een zeer fraai design dat ook prima geschikt is voor dagelijks gebruik, tijdens het sporten, op kantoor of bij een feestje. 

Ben je op zoek naar een kwalitatief horloge dat je probleemloos kunt gebruiken bij contact met water? Bekijk hier de actuele NauticFish horloges!