Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tag Heuer Carrera horloge korting

Geplaatst op 3 januari 2019 om 12:19 uur

Het innovatieve horlogemerk Tag Heuer is er één met een rijke historie. Het merk bestaat al meer dan 150 jaar en heeft door de jaren heen alles gedaan om de ontwikkelingen op horlogegebied voor te zijn. In 1869 vroeg de oprichter van Tag Heuer, Edouard Heuer, het eerste patent aan voor het merk, waarbij het ging om een innovatie op het gebied van het zakhorloge. In de jaren die volgden heeft Tag Heuer alles behalve stilgezeten als het gaat om kwaliteit, vernieuwing en technologie. Niet voor niets is de filosofie van het merk ‘vind het wiel steeds opnieuw uit, wanneer je kunt’.

De Tag Heuer zijn horloges voorzien van ‘Swiss made’ uurwerken, waarmee de hoge kwaliteit gegarandeerd is. Naast uitermate goede kwaliteit en hoogstaande technologie hecht het merk ook veel waarde aan het esthetische aspect van hun horloges, dit moet perfect zijn. Dit is absoluut te zien aan de hoogwaardige afwerking. De uitstraling van de designs van de Tag Heuer horloges is sportief, maar tegelijkertijd zakelijk en spreekt hiermee een breed publiek aan.

Tag Heuer Carrera CV2010.BA0794

De collectie van Tag Heuer kent verschillende series, met de Carrera serie als wereldberoemd begrip. Voor de Tag Heuer Carrera horloges zijn de beste materialen gebruikt als edelstaal en saffierglas. BensonTrade heeft hiervan diverse modellen op voorraad met korting. Een uitgelezen kans voor onder andere de sportieve zakenman om te kiezen voor een passend horloge! Elk horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie, luxe horlogebox en handleiding.