Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Military horloges nieuw in onze collectie

Geplaatst op 11 april 2018 om 13:57 uur

Het vinden van een leuk sportief horloge dat ook betaalbaar is was vaak lastig. Tot nu, want met trots presenteren wij Swiss Military. De horloges van dit aansprekende Zwitserse horlogemerk hebben een sportief design, Zwitsers uurwerk en zijn minimaal 100 meter waterdicht. Elk Swiss Military horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie en een luxe horlogebox. 

Swiss Military horloge

Een sportief horloge moet er niet alleen sportief uitzien, het moet ook geschikt zijn om te dragen tijdens het sporten. Daarom kan je het beste kiezen voor een quartz uurwerk in combinatie met een edelstalen horlogeband. Wil je het horloge ook buiten het sporten om dragen kan je ook kiezen voor een Swiss Military horloge met lederen horlogeband. 

Belangrijk is ook dat het horloge goed waterdicht is. Hierdoor voorkom je problemen bij het douchen, je handen wassen of zelfs condens. De horloges van dit Zwitserse horlogemerk zijn minimaal 100 meter waterdicht zodat je hier geen omkijken naar hebt. 

Als officieel dealer van Swiss Military horloges bieden wij een ruime collectie, authenticiteit, 2 jaar garantie en duidelijke aftersales.