Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Stijlvolle Armogan horloges!

Geplaatst op 16 maart 2017 om 09:54 uur

Armogan horlogeLuxemburg staat niet echt bekend als land waar veel horlogemerken vandaan komen. Toch heeft Luxemburg een zeer jong en populair horlogemerk dat bezig is snel bekend te worden. Het horlogemerk Armogan is een merk dat zich focust op fraaie retro designs met een trendy uitstraling. De Armogan horloges zijn geschikt voor de stijlvolle man die graag een trendy of retro horloge draagt.

Het leuke aan de Armogan horloges is dat ze zeer betaalbaar zijn. U koopt al een Armogan horloge vanaf 199,00 euro (gratis verzending binnen Nederland).

De Armogan horlogecollectie biedt keus uit twee verschillende series; Le Mans en Spirit of St. Louis. De Armogan Le Mans horloges heeft een retro uitstraling en verwijzen naar de racesport terwijl de Armogan Spirit of St. Louis horloges een meer klassieke uitstraling hebben waarbij vooral een goede combinatie tussen een rustige wijzerplaat en fijn materiaalgebruik gezocht is.

Als officieel dealer van Armogan horloges hebben wij diverse horloges op voorraad. Elk Armogan horloge wordt geleverd in een chique horlogebox met handleiding en 2 jaar garantie.