Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
3

RSC pilotenhorloges, leuk en uniek!

Geplaatst op 21 november 2018 om 14:35 uur

Het fascinerende verhaal van de pilotenhorloges van het merk RSC begon met een ontwerp gebaseerd op de Sopwith Camel, een legendarisch vliegtuig dat een belangrijke rol heeft gespeeld in WOI. Mede oprichter en designer van RSC, Ronald Steffen, liet zich na dit ontwerp inspireren door vele andere vliegtuigen met historie. Vliegtuigen als Mustangs en Spitfires, maar ook straaljagers, helikopters en vrachtvliegtuigen. Hierdoor is een uniek horlogemerk ontstaan met zeer fraaie en betaalbare pilotenhorloges.

RSC pilotenhorloges

In korte tijd groeide RSC uit tot een icoon onder de pilotenhorloges. De designs gebaseerd op bekende squadrons (van Engeland, Frankrijk, België en Nederland) die vochten in WOI hebben oversized horlogekasten en er zijn squadron logo’s en accenten verwerkt in de horloges. De prachtige ontwerpen worden in zeer beperkte oplage geproduceerd, waardoor men bij aankoop van een RSC horloge een uniek stuk in handen heeft. Door het bijzondere verhaal en de nostalgie achter elk horloge van RSC zijn de horloges geschikt voor zowel verzamelaars als voor luchtvaart fans. Maar je kan natuurlijk ook gewoon een RSC horloge dragen omdat je ze mooi vindt.

Voor de RSC ontwerpen worden alleen materialen gebruikt van de hoogste kwaliteit, zoals saffierglas en RVS. De uurwerken zijn van bekende merken als Ronda uit Zwitserland. De horloges zijn voorzien van comfortabele leren horlogebanden en worden geassembleerd door experts die hun vak verstaan.

Bensontrade biedt op dit moment diverse RSC horloges aan die zijn afgeprijsd. Het gaat om laatste stuks, een mooie kans om een prachtig horloge met historie aan te schaffen. Elk RSC horloge is voorzien van een luxe horlogedoos, 2 jaar garantie en handleiding/certificaat. Bekijk snel onze collectie horloges met leuke aanbiedingen.