Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

RSC horloges binnenkort bij BensonTrade

Geplaatst op 8 januari 2015 om 14:59 uur

RSC is een nieuw horlogemerk uit België dat een creatie is van Ronald Steffen vanwege zijn interesse in de eerste wereldoorlog (WOI). De RSC horloges zijn derhalve geïnspireerd door WOI hetgeen tot uitdrukking komt in het ontwerp, de stijl en details. 

RSC horloge series: Fokker, Sopwith F1, SPAD XIII en Vickers

Elke serie uit de collectie RSC horloges is vernoemd naar een belangrijk vliegtuig uit WOI. Momenteel zijn er drie series die binnenkort worden uitgebreid met een vierde serie, Fokker. Speciaal voor de Nederlandse consument zal deze laatste serie erg interesant zijn. 

De huidige series zijn als volgt onder te brengen: Sopwith F1 (België), SPAD XIII (Frankrijk) en Vickers (Engeland)

De RSC horloges hebben een Japans quartz uurwerk en piloten uitstraling. De 48mm doorsnede van de edelstalen horlogekast zorgt voor een goede afleesbaarheid van de tijd. Hetgeen voor piloten in de oorlog erg belangrijk was. Op de achterkant van elk horloge staat een gegraveerd vliegtuig.

Het leuke van de RSC horloges is dat elke serie gelimiteerd is op slechts 250 stuks wereldwijd. Hierdoor is elk RSC horloge een uniek uurwerk en blijft het bijzonder voor een langere periode. 

Als officieel dealer van RSC horloges presenteren wij de volledige collectie binnen enkele dagen op onze website. Alle horloges zullen vanuit voorraad leverbaar zijn. Wanneer u geïnteresseerd bent in WOI, vliegtuigen of fraaie horloges zal de RSC horlogecollectie u zeker aanspreken.