Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Preview: Benson Watchwinder Smart-Tech modellen

Geplaatst op 3 oktober 2012 om 11:23 uur

 Onlangs kondigden wij de allernieuwste Benson Watchwinders Smart-Tech serie al aan. De productie was toen nog in volle gang en foto's waren nog niet beschikbaar. Nu hebben wij vanuit de fabriek de allereerste foto's ontvangen die wij graag met u delen. 

Benson Watchwinder Smart-Tech: Hypermodern

Met de Smart-Tech serie zullen wij een hoogstaande watchwinder in de markt gaan zetten die qua techniek en functies ver vooruit loopt op vergelijkbare watchwinders in dezelfde prijsklasse. 

Alle Benson Watchwinders, waaronder dus ook de Smart-Tech serie, zijn uitgerust met een Japanse motor die vele malen sterker, betrouwbaarder en stiller is dan de standaard (door andere merken) gebruikte Chinese motor. Niet alleen zorgt dit voor meer comfort maar ook voor een beter duurzaamheid. 

LCD display en LED verlichting

Wij hebben tevens gekozen voor een helder LCD display waarmee alle functies van de watchwinder bediend kunnen worden. Dit LCD display licht op waardoor de afleesbaarheid zeer goed is. De Smart-Tech watchwinders hebben de optie om de draairichting en de draaisnelheid per rotor individueel te bedienen. Daarnaast kunt u handmatig de LED verlichting aanzetten of uitzetten. 

Automatisch start/stop systeem

Het start/stop systeem verdient extra aandacht. Vaak komt het voor dat de rotoren van de watchwinder nog draaien wanneer horloges geplaatst of eruit genomen worden. Dit is zeer slecht voor de watchwinder omdat er tegendruk wordt gegeven op de rotoren. Deze slijten hiervan zeer snel.

Onze oplossing hebben wij in de nieuwe Benson Watchwinder Smart-Tech serie verwerkt. Het automatische start/stop systeem zorgt ervoor dat wanneer de glazen deur geopend wordt de rotoren direct stoppen met draaien. Op dat moment is het veilig om horloges te plaatsen of eruit te nemen. Wanneer de glazen deur weer gesloten wordt zullen de rotoren het draaien hervatten. Op deze manier kunnen de rotoren niet meer beschadigd raken, hetgeen de duurzaamheid van de watchwinder aanzienlijk verbeterd.

Afstandsbediening 

Als laatste hebben wij gekozen voor een afstandsbediening. Niets is zo handig om op afstand een apparaat te bedienen. Denk hierbij aan uw tv, stereo of verwarming. De afstandsbediening stelt u in staat om elke functie die de Smart-Tech watchwinder biedt volledig te benutten. 

Pre-order mogelijkheid.....leuke korting!

Wanneer u nu een Benson Watchwinder Smart-Tech besteld bieden wij u een leuke korting. De pre-order is vanaf vandaag (03-10-12) geopend. Mailt u voor de pre-order naar info@bensontrade.nl of info@watchwinders.nl en wij sturen u alle informatie toe (specificaties, foto's en prijzen).