Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Prachtige Epos horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 11 augustus 2020 om 14:57 uur

Voor een ieder die op zoek is naar een horloge van Swiss made kwaliteit, is Epos een aanrader. Dit is een Zwitsers horlogemerk dat absoluut uniek is op het gebied van design en kwaliteit. Epos biedt een mooie collectie kwalitatieve horloges met automatische uurwerken. Epos horloges zijn niet voor niets erg geliefd bij horlogeliefhebbers. De kwaliteit van de horloges spreekt voor zich. De insteek van het merk is traditioneel en heeft een ruime ervaring op het gebied van mechanische en automatische horloges, aangezien het merk al in 1925 werd opgericht.

Epos horloge

De horloges van Epos worden met de hand vervaardigd, door mensen die hun vak verstaan. Dit gebeurt in Zwitserland, het horlogeland pur sang. Epos wordt gezien als een niche merk, dat kwaliteit, duurzaamheid, design en betaalbaarheid zeer goed weet te combineren. De prijs-/kwaliteitverhouding van de horloges van Epos is dan ook goed te noemen. De uurwerken die gebruikt worden voor de horloges van Epos, zijn die van de welbekende merken Sellita en ETA. Dit zegt veel over de betrouwbaarheid van de horloges.

Binnen de collectie van Epos zijn de horloges in verschillende bijzondere series verdeeld, met elk hun eigen specifieke kenmerken. De horloges in de Epos Emotion serie bijvoorbeeld, hebben een rustig en ingetogen karakter. Met een overzichtelijke wijzerplaat en een prachtige lederen of robuuste edelstalen horlogeband biedt Epos een horloge passend bij elk karakter. Bijzonder en interessant detail bij de horloges zijn de modellen waarbij men het uurwerk goed kan zien door de doorzichtige bodem. Zeker de echte liefhebber van de werking van de klok zal deze eigenschap zeer kunnen waarderen.

Een andere mooie serie van Epos is de Epos Sportive serie. De horloges in deze serie hebben een sportief en stoer uiterlijk. We zien horlogebanden van zowel leder als edelstaal en rubber. Verschillende modellen vallen op door de blauwe en gele accenten die in de ontwerpen verwerkt zijn. Er zijn modellen tot 200 meter waterdicht, maar ook tot wel 500 meter waterdicht, voor de echte sportieveling. Naast de genoemde twee series vindt u nog vele andere mooie horloges binnen de collectie van Epos, echt het bekijken waard!

Een horloge van Epos bestelt u eenvoudig en veilig bij BensonTrade. BensonTrade levert Epos horloges met twee jaar garantie in een officiële horlogebox. BensonTrade mag zich officieel dealer noemen van Epos en levert derhalve ook horloges van Epos op aanvraag welke niet in de webshop opgenomen zijn. U kunt hiervoor dus ook zeker bij BensonTrade terecht.