Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Officieel dealer van Chronovision watchwinders

Geplaatst op 25 maart 2015 om 15:49 uur

 Op gebied van watchwinders streven wij naar het beste van het beste. Met diverse hoogstaande merken hebben wij een ruime collectie in meerdere prijsklasses.

Vorig jaar kregen wij een presentatie van een nieuw Duits watchwinder merk genaamd Chronovision.

De ontwikkeling en productie was destijds in volle hevigheid aan de gang en onlangs werden wij uitgenodigd bij Chronovision tijdens Baselworld (grootste horlogebeurs ter wereld in Zwitserland). 

Chronovision One watchwinders

De Chronovision One is een modulair uitbreidbare watchwinder die wordt bediend door een smart-phone (speciale app) of via USB connectie door een computer. De watchwinder kan tot 6 exemplaren op één stroomaansluiting functioneren. Daarnaast heeft elke Chronovision One watchwinder een batterijfunctie waarop deze 2 jaar kan functioneren

Het leuke aan de Chronovision One watchwinders is dat elk model is geproduceerd in Duitsland en dat de onderdelen (vrijwel) allemaal direct uit de buurt van het bedrijf komen (bedrijf staat in Halver, Duitsland). Hierdoor ligt een grote nadruk op regionale productie, lokale arbeid en kwaliteit. 

Elke Chronovision One watchwinder kan exact ingesteld worden naar uw wensen, zodat uw automatische horloge probleemloos wordt opgewonden. Er wordt geen 2 jaar maar zelfs 3 jaar garantie geboden op elk exemplaar. 

Binnenkort zullen wij de Chronovision One watchwinders presenteren op onze website. Wij zullen dan een uitgebreider artikel schrijven over de exacte functionaliteiten en eigenschappen van deze zeer moderne watchwinder.