Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwste Junkers G38 horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 5 december 2014 om 12:21 uur

 Onlangs presenteerde het Duitse horlogemerk Junkers haar allernieuwste horloges uit de G38 serie. De G38 serie kenmerkt zich door een retro stijl die in alle horloges terugkomt. De retro stijl is zichtbaar door de eenvoudig vormgegeven wijzerplaten en indexering. Hierdoor oogt elk Junkers G38 horloge zeer rustig en is de tijd zeer goed afleesbaar. 

Junkers G38 GMT en Chronograaf

Aangezien Junkers van oudsher een vliegtuigproducent was (uit 1919) hebben alle horloges in meer of mindere mate een link met de luchtvaart. De horloges uit de Junkers G38 serie zijn direct herkenbaar als pilotenhorloge. Voor de consument is er genoeg keus qua kleur, uurwerk type en functies. Het Junkers G38 GMT horloge heeft een extra wijzer waarmee een tweede tijdzone weergegeven wordt. Naast dit model is er ook een fraaie quartz chronograaf en zijn er ook diverse automatische modellen. 

De nieuwste Junkers G38 horloges zijn al verkrijgbaar vanaf 179,00 euro (GMT) en lopen op tot 279,00 euro (Chronograaf). De automatische modellen zijn geprijsd op 269,00 euro.

Alle Junkers horloges worden geleverd in een chique horlogebox met handleiding en 2 jaar garantie.