Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwste Davosa horloges nu beschikbaar

Geplaatst op 28 december 2012 om 14:46 uur

 Het horlogemerk Davosa is een minder bekend merk in Nederland maar in de landen Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk een bekende speler op de markt. Davosa produceert al sinds decennia schitterende horloges, vooral met automatische of mechanische uurwerken. Deze uurwerken zijn afkomstig van ETA, Unitas en Sellita

Davosa horloges; prijstechnisch interessant

De horlogeliefhebber die graag een origineel horloge wilt hebben maar eens niet wilt uitkomen bij Tissot, Certina of een ander groot horlogemerk is Davosa een goed alternatief. Davosa produceert namelijk erg leuke horloges met verschillende designs tegen aantrekkelijke prijzen. Door het gebruik van Zwitserse uurwerken is Davosa een kwaliteitshorloge. 

Ook de waterdichtheid, het saffierglas en de afwerking zijn van zeer hoog niveau. De modellen Ternos Diver en Argonautic zijn erg populair, maar ook de Classic modellen verkopen wereldwijd zeer goed. 

Wat krijg ik als ik een Davosa horloge koop?

Allereerst krijgt u het Davosa horloge schitterend verpakt in een chique horlogedoos met handleiding en garantiekaart. Naast deze deftige presentatie wordt elk Davosa horloge geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Hierdoor bent u altijd verzekerd tegen elk productiedefect. Gelukkig zijn de Davosa horloges van enorm goede kwaliteit zodat u probleemloos kunt genieten van een origineel horloge, met Zwitsers uurwerk en chique uitstraling. 

Interesse in een Davosa horloge? Bekijk snel de nieuwste Davosa horloges, bijvoorbeeld van de nieuwste series Gentlemen, Ternos Diver Ceramic en Military Automatic