Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe single Benson Black Series watchwinders

Geplaatst op 3 augustus 2016 om 14:55 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson is één van de revelaties van de afgelopen jaren. Het merk presenteerde de Black Series watchwinders begin dit jaar en werd ongelooflijk populair. Met distributeurs over de hele wereld en samenwerkingsverbanden met Zwitserse en Duitse horlogemerken is dit relatief nieuwe merk zeer succesvol.

Nieuwe single Benson Black Series watchwinder

Als officieel dealer van Benson Watchwinders hebben we een ruime collectie op voorraad, waaronder de populaire Black Series. Gisteren ontvingen wij het nieuws dat Benson Watchwinders een aantal nieuwe Black Series modellen zal presenteren in november. Benson ontwikkelde een nieuwe single Black Series watchwinder met ingebouwde batterij. De stijl is in lijn met de huidige Black Series watchwinder modellen. Alle nieuwe single watchwinders zullen verkrijgbaar zijn in zwart, carbon fiber, wit en macassar. De officiële verkoopprijs is 299,00 euro (incl. BTW).

Benson Black Series in nieuwe macassar kleur

Ook de huidige Benson Black Series watchwinders voor 2, 4, 6 en 8 horloges zullen beschikbaar zijn in de nieuwe macassar stijl. Naast zwart, carbon fiber en wit zal de nieuwe macassar kleur aantrekkelijk zijn voor diegene die graag een meer natuurlijke (hout look) kleur wilt.

De nieuwe single Black Series watchwinders en nieuwe macassar kleur zullen beschikbaar zijn rond november van dit jaar.