Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Benson Compact watchwinders 2021

Geplaatst op 17 april 2021 om 12:58 uur

Je hebt één of meerdere automatische horloges en die wil je niet stil laten komen te staan. Dit is namelijk onhandig want als je één van die automatische horloges wilt dragen moet je eerst de tijd, datum en eventuele andere instellingen opnieuw instellen. Dit kost tijd en is ongemakkelijk. Je wilt dat jouw automatische horloges altijd gereed zijn om direct te dragen. De oplossing is het gebruik van een watchwinder.

Een watchwinder bootst het dragen van een horloge na en zorgt daarvoor dat energie in het automatische uurwerk van het horloge behouden blijft. De tijd, datum en/of andere functies staan dus altijd goed. Je hoeft het horloge alleen maar uit de watchwinder te halen en om je pols te doen.

Als je één of slechts een paar automatische horloges hebt en je wilt niet teveel geld uitgeven aan een watchwinder maar tegelijkertijd geen concessies wilt doen op gebied van kwaliteit en functionaliteit, dan kom je al snel uit bij het Nederlandse merk Benson Watchwinders.

Benson heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot één van de meest populaire watchwinder merken wereldwijd. Inmiddels gebruiken al vele tienduizenden horlogeliefhebbers een Benson watchwinder. Het interessante aan het merk is dat ze watchwinders bieden in diverse prijsklassen. Het merk biedt watchwinders in het hogere prijssegment maar zeker ook modellen die zeer betaalbaar zijn. Een goed voorbeeld is de Benson Compact serie. Deze collectie watchwinders kenmerkt zich door betrouwbare kwaliteit, gebruikersgemak en interessante prijs.

De Benson Compact watchwinders zijn leverbaar voor 1, 2 en 3 automatische horloges. De motoren vormen het hart van de watchwinder en zijn van zeer goede kwaliteit. Benson gebruikt enkel high tech motoren van Japanse oorsprong in deze modellen. Elk horloge wordt aangedreven door één motor waardoor je elk horloge individueel kan instellen qua draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Het maakt dus niet uit of je verschillende automatische horloges hebt, je kan ze allemaal tegelijkertijd voorzien van energie. Heb je een Breitling, Seiko en Oris horloge? Je windt ze keurig naast elkaar veilig en professioneel op in een Benson Compact watchwinder.

De Benson Compact Single watchwinders, geschikt voor 1 horloge, werken via een adapter en batterij. Je kan dus simpelweg kiezen of het apparaat aansluit op netstroom via de adapter of een set batterijen plaatst waardoor je deze overal kan neerzetten, zelfs in een kluis. De Benson Compact Double en Triple watchwinders, geschikt voor 2 en 3 horloges, werken puur op netstroom.  

De naam zegt het al, de Benson Compact modellen zijn qua design en vorm compact vormgegeven. Hierdoor passen ze overal, bijvoorbeeld in je woonkamer, slaapkamer, kantoor of hobbyruimte. De watchwinders zijn leverbaar in 7 verschillende uitvoeringen qua kleur en materiaal. Je kan kiezen voor een model dat bedekt is met fraai leder of juist een model dat een houten buitenkant heeft.

Benson Compact Triple 3.WAS watchwinder

De bediening van de Benson Compact Single watchwinders zit aan de achterkant. Hier bevindt zich een LCD schermpje met een drukknop waarmee je eenvoudig de gewenste instellingen kiest. De Benson Compact Double en Triple watchwinders hebben een touchscreen aan de voorkant. Via de bediening kies je de draairichting en het aantal omwentelingen per horloge. Het voordeel van de modellen die geschikt zijn voor het opwinden van 2 en 3 automatische horloges is dat ze zijn uitgerust met LED verlichting. Hierdoor kan je zelfs in het donker jouw horloges zien ronddraaien. Dit is een prachtig gezicht.

Een belangrijk onderdeel is de horlogehouder. Hier plaats je immers het horloge omheen voordat je deze vastklikt in de watchwinder. De horlogehouder is bedekt met een zachte stof en instelbaar qua grootte waardoor je 99% van alle automatische horloges op de houder kan vastmaken. Doordat je de houder vervolgens vastklikt ben je ervan verzekerd dat het horloge veilig is in de watchwinder.

De combinatie van uitstekende kwaliteit, fraaie designs en een interessante prijs is wat deze Benson Compact watchwinders zo populair maakt. Er is vrijwel geen ander merk, met eenzelfde goede reputatie, dat een vergelijkbaar product aanbiedt tegen eenzelfde interessante prijs. Benson heeft met de Compact watchwinders een belangrijke troef in handen. De watchwinders voor 1 horloge beginnen vanaf 169,00 euro en lopen tot 199,00 euro. De watchwinders voor 2 horloges kosten 299,00 euro en de modellen voor 3 horloges kosten 399,00 euro. Uiteraard zijn alle prijzen inclusief 21% BTW.

Wij zijn officieel dealer van Benson. Dit betekent dat wij vrijwel alle modellen op voorraad hebben voor een snelle levering aan onze klanten. Wij leveren elke Benson Compact watchwinder met minimaal 2 jaar garantie, handleiding en adapter. Uiteraard zijn alle modellen zeer goed verpakt. In onze webshop kan je van alle modellen de specificaties en duidelijke foto’s bekijken. Je kan verschillende modellen ook met elkaar vergelijken zodat je precies kunt bepalen welke watchwinder voor jou de beste optie is.

In Nederland verzenden wij gratis en naar het buitenland hebben wij aantrekkelijke verzendtarieven. Buiten de EU leveren wij BTW vrij, dit betekent een deductie van 21% op de prijs. Uiteraard kan je in onze webshop betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal en gewone bankoverschrijving. Neem snel een kijkje op onze website. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op. Met meer dan 15 jaar ervaring op gebied van watchwinders zijn wij er zeker van jou goed van advies te kunnen voorzien.