Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuw: Cornavin horloges uit Zwitserland

Geplaatst op 17 februari 2017 om 11:57 uur

Cornavin Downtown 3H Zwitserse horloges staan nog steeds zeer hoog aangeschreven op gebied van kwaliteit en duurzaamheid. De techniek is hoogstaand en een horloge mag enkel het predicaat Swiss made dragen als het aan strenge criteria voldoet. De Cornavin horloges dragen het Swiss made predicaat met trots. De horloges zijn voorzien van een Zwitsers uurwerk en worden in Zwitserland geproduceerd. Dit horlogemerk is meer dan 100 jaar oud en behoort daardoor tot de oudste Zwitserse horlogemerken.

De Cornavin horloges lijken qua stijl op de horloges van Audemars Piquet maar zijn uiteraard veel betaalbaarder. De collectie van Cornavin kent verschillende stijlen. De Downtown en Downtown Sport collecties zijn zeer populair en bieden een Swiss made horloge tegen een zeer redelijke prijs.

Als officieel dealer hebben wij een ruime collectie van Cornavin horloges op voorraad. Elk Cornavin horloge wordt geleverd in een fraaie horlogebox met handleiding en 2 jaar garantie. Wanneer u een betaalbaar en uniek Zwitsers horloge zoekt is een Cornavin horloge absoluut het overwegen waard.