Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Moderne Eone Time horloges

Geplaatst op 25 augustus 2020 om 16:29 uur

Eone Time komt uit de Verenigde Staten en is opgericht in 2013. Het begin was het Eone Bradley horloge dat het eerste horloge is van dit bijzondere ambitieuze horlogemerk. Het horlogemerk richtte zich met de Eone Time Bradley horloges in eerste instantie op mensen met een visuele beperking. Echter werd het design zo populair dat juist mensen zonder visuele beperking de horloges gingen kopen. Hierdoor combineert Eone Time het beste van twee werelden.

Dit is precies de insteek geweest van het horlogemerk; een horloge maken dat altijd en door iedereen gebruikt kan worden. Functionaliteit staat bovenaan. De horloges zien er modern uit en zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. De Eone Time horloges hebben een betrouwbaar quartz uurwerk en zijn voorzien van een comfortabele horlogeband. Doordat de horloges ook licht zijn is het fijn om deze te dragen. Het voordeel van Eone Time horloges is dat ze een zeer aantrekkelijke prijs hebben en je toch een uniek horloge draagt.

Eone Time Bradley horloge

De Eone Time horlogecollectie bevat veel verschillende stijlen en kenmerken om uit te kiezen. Een belangrijk voordeel is de gunstige prijs. De prijsrange ligt tussen de 265 en 360 euro wat een zeer aantrekkelijke prijs is voor een dergelijk kwalitatief horloge.

De horloges van dit Amerikaanse merk zijn allemaal waterdicht tot 30 meter en hebben een fijne horlogeband met doornsluiting. Er is veel keuze uit verschillende kleuren horlogebanden waardoor je het horloge precies kunt personaliseren naar jouw wensen. Je kan ook kiezen voor een edelstalen band op elk horloge. Hierdoor is het ideale Eone Time horloge altijd binnen handbereik voor jou. De doorsnede van het horloge is 40mm en de kast heeft een dikte van 11mm. Hierdoor zijn de horloges niet te groot. De horlogekasten zijn van aluminium gemaakt en daardoor licht van gewicht waardoor de horloges zeer comfortabel te dragen zijn.

Eone Time horloges zijn één van onze favoriete type horloges. Het merk is zeer sympathiek en de horloges zijn van uitstekende kwaliteit. De oorsprong en intenties van het merk leveren een mooie bijdrage aan de maatschappij. Juist doordat Eone Time horloges maakt die (ook) geschikt zijn voor visueel gehandicapten. Inmiddels zijn we ruim 8 jaar officieel dealer van dit merk naar volle tevredenheid. Wij krijgen van veel klanten ontzettend leuke reacties. Van mensen die een visuele handicap hebben, maar ook van klanten zonder visuele handicap die de horloges gewoon ontzettend leuk en mooi vinden.

Wij, BensonTrade, zijn al geruime tijd officieel dealer van Eone Time horloges. Wij zijn niet alleen de eerste officieel dealer in Nederland en België, wij hebben ook de meest uitgebreide collectie op voorraad voor een snelle levering wereldwijd. Elk Eone Time horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie in een originele horlogedoos. Uiteraard is elk horloge ook voorzien van een handleiding.

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit blog artikel over Eone Time horloges? Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder als je vragen hebt!