Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane Nereide Ref 1202001

Geplaatst op 13 november 2019 om 13:29 uur

Meccaniche Veneziane staat bekend als het neusje van de zalm binnen de horlogerie in Italië. Het horlogemerk weet op unieke wijze Italiaans design te combineren met Zwitserse techniek, een gouden greep. Meccaniche Veneziane werd opgericht door de gebroeders Alessandro en Alberto Morelli. Met hun passie voor de werking van de klok en weergave van de tijd, besloten ze na een bezoek aan de imposante klokkentoren van Venetië zelf een bedrijf op te richten en bijzondere horloges op de markt te gaan brengen.

Meccaniche Veneziane Nereide 1202001

De Morelli broers wilden met hun droom de oude Venetiaanse horlogetraditie terugbrengen naar het heden, aangezien deze door de tijd heen meer en meer verloren dreigde te gaan. Traditie, nostalgie en prachtige designs met daarnaast een zeer hoge kwaliteit is een omschrijving die heel toepasselijk is voor het unieke Italiaanse merk. Het merklogo van de Meccaniche Veneziane horloges herbergt ook een mooi verhaal, de inspiratie voor dit logo komt van het kruis op de Saint Mark wachttoren. Toepasselijk genoeg staat deze voor het symbool van de tijdswaarneming.

Een horloge binnen de collectie van Meccaniche Veneziane dat het absoluut waard is om in het zonnetje gezet te worden is de Meccaniche Veneziane Nereide ref 1202001. Dit horloge met een Italiaans karakter en Zwitsers uurwerk, heeft een unieke prachtige blauwe wijzerplaat. De lederen bruine band is handgemaakt en geeft het horloge een klassieke en stijlvolle uitstraling. Het horloge is verder voorzien van een edelstalen kast en SuperLuminova welke licht geeft in het donker. Daarnaast is de Meccaniche Veneziane Nereide ref 1202001 tot 200 meter waterdicht. Bovendien is het horloge uitgerust met een draaibare bezel, geschroefde kroon en datumweergave. De lichtgevende indicators maken het plaatje compleet. Het horloge is ook nog eens heel betaalbaar, ondanks de vele extra functionaliteiten.

Als officieel dealer leveren wij de Meccaniche Veneziane Nereide horloges met twee jaar garantie. Bovendien komen ze in een prachtige handgemaakte houten horlogebox, afkomstig uit Friuli. Deze horlogeboxen worden speciaal voor het merk vervaardigd door een echt vakman in een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf. Dit wordt gedaan volgens de oude traditie van houtbewerking, geheel passend bij het traditionele merk. Geleverd in deze bijzondere horlogebox is het horloge een absoluut cadeautje voor jezelf, of voor een ander natuurlijk.