Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane Nereide Ardesia Acciaio horloge

Geplaatst op 4 juni 2019 om 09:12 uur

Het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane werd opgericht door de twee broers Alessandro en Alberto. Wanneer zij de klokkentoren van Venetië bezoeken, bekijken zij vol bewondering het klokmechanisme en raken in de ban van de werking van de klok. Hier werd een nieuw horlogemerk geboren. In de designs van de horloges van Meccaniche Veneziane hebben zij geprobeerd de oude Venetiaanse horlogetraditie terug te brengen naar de dag van nu. Toepasselijk kozen zij voor hun merklogo het kruis op de Saint Mark wachttoren, dat symbool staat voor de tijdswaarneming.

Meccaniche Veneziane Nereide Ardesia Acciaio

De horloges van Meccaniche Veneziane behoren tot het neusje van de zalm binnen de Italiaanse horlogerie. Italiaans design, gecombineerd met de sublieme Zwitserse kwaliteit en betaalbaarheid, maakt dit merk zeer interessant. In de collectie van Meccaniche Veneziane vinden we onder andere het Meccaniche Veneziane Nereide Ardesia Acciaio horloge. Dit prachtige horloge is voorzien van een Swiss made ETA uurwerk en een open bodem met zicht op het uurwerk, waarmee de liefde voor de werking van klokmechanisme wordt blootgelegd en benadrukt.

De lederen horlogeband voor dit horloge wordt met de hand vervaardigd door vakbekwame ambachtslieden. Het leer voor deze banden komt uit Veneto en Toscane. Indien gewenst is het ook mogelijk dit horloge te bestellen met een Milanese edelstalen band. Daarnaast zijn enkel de beste materialen geselecteerd, zoals edelstaal en saffierglas en is het horloge voorzien van een geschroefde kroon om het waterdicht te houden en de kroon te beschermen tegen externe invloeden. Het horloge wordt geleverd in een prachtige houten horlogebox, welke speciaal voor het merk worden vervaardigd door een houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Dit gebeurt volgens de oude traditie van houtbewerking, geheel in stijl met het gedachtegoed van de twee broers. Het horloge is tot 200 meter waterdicht en voorzien van Swiss Superluminova, welke oplicht in het donker en zorgt voor het eenvoudig aflezen van de tijd. Het horloge wordt geleverd met twee jaar garantie en handleiding.

BensonTrade is officieel dealer van Meccaniche Veneziane horloges.