Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 horloges

Geplaatst op 22 december 2020 om 18:40 uur

Als je van mooie horloges houdt en een fascinatie hebt voor horlogemerken met een mooi of bijzonder verhaal, dan is het jonge horlogemerk Meccaniche Veneziane absoluut interessant voor jou. Het ontstaan van dit merk voert ons terug naar de klokkentoren van Venetië. Hier vonden de broers Alessandro en Alberto hun inspiratie voor de oprichting van het merk, doordat zij gefascineerd raakten door de werking van het klokmechanisme van deze majestueuze toren. Met de oprichting van Meccaniche Veneziane stelden zij zich als doel de oude Venetiaanse horlogetraditie terug te brengen naar de 21e eeuw. In het merklogo zien we het kruis van de Saint Mark wachttoren terug. Deze staat heel toepasselijk voor het symbool van tijdswaarneming in Venetië. Het horlogemerk valt op diverse gebieden terug op het oude vakmanschap en ambachten. Dit geldt zowel voor de horloges zelf, als het leder dat ervoor gebruikt wordt en zelfs voor de prachtige houten horlogeboxen waar de horloges in geleverd worden. Maar hierover later meer.

Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 1302007 Jubilee horloge

Meccaniche Veneziane zet met haar populaire horloges een gouden combinatie neer. Het merk combineert de Italiaanse klasse en stijl met een goede techniek en weet daarnaast betaalbaar te blijven. Dit maakt dat de Meccaniche Veneziane horloges toegankelijk zijn voor een breed publiek. Toch doet dit Italiaanse merk wat betreft uitstraling en kwaliteit zeker niet onder voor duurdere horlogemerken. Wanneer je dus op zoek bent naar een stijlvol horloge, dat tegelijkertijd duurzaam en betrouwbaar is, kun je goed terecht bij Meccaniche Veneziane. Zelfs met een wat lager budget.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een horloge van Meccaniche Veneziane, neem dan eens een kijkje in onze webshop. Je vindt hier naast enkele andere series van Meccaniche Veneziane ook de nieuwe collectie Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 horloges. De Nereide horloges van Meccaniche Veneziane zijn het meest populair gebleken. Er zijn voor de Nereide 4.0 modellen enkele wijzingen aangebracht ten opzichte van de voorgaande Nereide horloges. Waar de Meccaniche Veneziane horloges voorheen voorzien waren van Swiss made uurwerken, zijn de Nereide 4.0 horloges uitgerust met Japanse Seiko uurwerken die eveneens van hoge kwaliteit zijn. Dit maakt de horloges nog beter betaalbaar dan voorheen en dus binnen handbereik voor meer liefhebbers.

De horloges in de Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 serie zijn kleurrijk en ademen de Italiaanse klasse en stijl. De ontwerpen zijn sportief en modern te noemen. De levendige kleuren zoals rood, blauw en groen maken elk horloge een opvallende verschijning en je hebt hiermee dan ook echt een eyecatcher om de pols. Naast de kleurrijke modellen zien we ook juist Nereide 4.0 horloges die heel rustig ogen door het gebruik van kleuren als wit, zilver en lichtgrijs. De horloges zijn voorzien van een hoge kwaliteit edelstalen horlogeband, of een prachtige lederen horlogeband. Deze lederen horlogebanden worden met de hand gemaakt en het leder is afkomstig uit Veneto en Toscane. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van de expertise van de lokale ambachtslieden, geheel passend bij het gedachtegoed van de broers Alessandro en Alberto. Opvallend zijn de stiksels op de horlogebanden die verschillen van kleur met de rest van de band. Dit is een mooi detail dat zeer kenmerkend is voor de horloges van Meccaniche Veneziane. Ook voor deze stiksels wordt met regelmaat gebruik gemaakt van sprekende kleuren.

Met betrekking tot de horlogekast zien we eveneens het gebruik van verschillende kleuren. Denk hierbij aan grijs (edelstaal), zwart en rosé. Wat verder kenmerkend is voor deze horloges is het anti-spiegelend saffierglas, het BGW9 Swiss Superluminova, de draaibare BK7 Crystal bezel en niet te vergeten de waterdichtheid van maar liefst 200 meter. Daarnaast zien we mooie extra functionaliteiten voorbijkomen, zoals lichtgevende indicatoren, datumaanduiding en een verschroefde kroon. Op de achterkant van deze Nereide 4.0 horloges prijkt een speciale gravure, wat de horloges net weer wat extra’s geeft.

De houten horlogeboxen waar Meccaniche Veneziane eveneens bekend om staat, zijn een stuk vakwerk op zich. Ook hier valt men weer terug op een oud ambacht. De horlogeboxen worden namelijk vervaardigd in Friuli, door een ambachtelijk houtwerkingsbedrijf. Meccaniche Veneziane weet zich hiermee te onderscheiden van andere horlogemerken. Bij aankoop van een Meccaniche Veneziane horloge is de prachtige horlogebox echt de kers op de taart te noemen.

Je kunt de nieuwe Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 horloges eenvoudig, snel en gemakkelijk bestellen in de webshop van BensonTrade. BensonTrade is als officieel dealer zeer goed in staat je met raad en daad bij te staan op het gebied van zowel horloges als watchwinders. Je ontvangt je Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 horloge uiteraard in de prachtige horlogebox thuis, samen met een certificaat en handleiding. Bovendien ben je verzekerd van 2 jaar internationale garantie.

Wanneer je het lastig vindt om te kiezen tussen de mooie collectie Meccaniche Veneziane Nereide 4.0 horloges, probeer de handige vergelijkingsfunctie in onze webshop dan eens uit! Je kiest zelf de horloges die je met elkaar wilt vergelijken en deze functie zet ze voor je in een mooi schema. Zo zie je eenvoudig wat de overeenkomsten en verschillen zijn.