Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane horloges uit Italie

Geplaatst op 24 februari 2018 om 12:46 uur

Nieuw in ons assortiment zijn de Meccaniche Veneziane horloges. Deze fraaie horloges met Zwitsers uurwerk worden vervaardigd in Italië waarbij de grootste aandacht wordt besteed aan puur vakmanschap. Niet alleen de horloges worden met de hand geassembleerd, ook de horlogebanden en horlogedoosjes worden met de hand gemaakt. Hierdoor biedt elk Meccaniche Veneziane horloge een ongekende kwaliteit waardoor het een zeer bijzonder horloge is. De collectie bestaat uit de series Nereide, Redentore en Arsenale. De Nereide horloges zijn stoer en sportief en in diverse kleuren verkrijgbaar. De finishing touch is een prachtige lederen horlogeband met handgemaakt stiksel. De Meccaniche Veneziane Redentore modellen hebben een meer klassiek karakter en een kleinere kast van 41mm. De rustige wijzerplaat symboliseert rust en eenvoud. De meer robuste Arsenale horloges zijn erg bijzonder vanwege hun ontwerp en retro design. 

Meccaniche Veneziane Nereide Blue

Elk Meccaniche Veneziane horloge wordt met de hand vervaardigd en is voorzien van een Swiss made uurwerk. De prachtige houten box zorgt voor een goede bescherming buiten het feit dat elk horloge wordt geleverd met 2 jaar internationale garantie. 

Kiest u voor een fraai Italiaans horloge met Zwitserse techniek en sublieme uitstraling? Dan is een Meccaniche Veneziane horloge absoluut een aanrader. 

Meccaniche Veneziane Nereide Red