Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Luminox horloges binnenkort bij BensonTrade

Geplaatst op 8 augustus 2012 om 14:14 uur

 Het horlogemerk Luminox met roots in de Verenigde Staten en geproduceerd in Zwitserland komt binnenkort onze horlogecollectie versterken. Luminox is geen onbekende op de horlogemarkt.

Dit horlogemerk linkt zichzelf aan de Navy Seals; een elite eenheid uit het Amerikaanse leger. Het is dan ook geen verrassing dat de Luminox horloge veelal een militair design hebben. De eigenschappen zijn derhalve dat elk Luminox horloge geschikt is voor extreme omstandigheden.

Luminox horloges: eigenschappen

In extreme situaties moet je beslissingen nemen in een "split-second". Daarom moet je kunnen vertrouwen op een ultiem horloge dat een perfecte afleesbaarheid garandeert en kwalitatief zo sterk is dat je er geen omkijken naar hebt. Zo'n horloge is Luminox: geschikt voor extreme omstandigheden.

Luminox horloges zijn uitgerust met een betrouwbaar Zwitsers uurwerk (Swiss made) en voorzien van een uniek zelf-voorzienend verlichtingssysteem. Luminox garandeert zelfs dat deze verlichting 25 jaar  meegaat. Hierdoor is elk Luminox horloge perfect zichtbaar in het donker en kan men ten alle tijden de tijd optimaal aflezen.

Doordat de Luminox horloges uitermate bestand zijn tegen stof, water en schokken (met uitzondering van de automatische modellen) kiezen vele professionals voor een Luminox horloge. Sinds 1993 dragen Navy Seals Luminox en momenteel worden de horloges ook gedragen door US Air Force F-117 Nighthawk piloten.

Luminox horloges bij BensonTrade

Binnenkort zullen wij de nieuwste collectie Luminox horloges presenteren. Deze horloges hebben een prijsrange van 229,00 t/m 899,00 euro. Daardoor heeft u een unieke keus voor een ultiem horloge dat niet alleen bestand is tegen extreme omstandigheden, maar vooral een eigen design heeft en zeer betaalbaar is.

Houdt u van survival, extreme sporten, zwemmen, snorkelen, duiken, vissen of parachute springen? Dan is een Luminox horloge een absolute must voor u. U kunt altijd vertrouwen op een Luminox horloge en zal tijdens extreme omstandigheden een partner zijn waarop u altijd kunt bouwen.