Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSK horloge

Geplaatst op 14 maart 2023 om 15:00 uur

Een sportief horloge moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo is het natuurlijk belangrijk dat het horloge comfortabel te dragen is. Je wilt tenslotte geen last hebben van je horloge tijdens je activiteiten. Daarnaast moet het een horloge zijn dat geschikt is voor intensief gebruik. Dat betekent dat een sportief horloge robuust en degelijk is en tegen een stootje kan. Bovendien biedt een hoogwaardig horloge een goede waterdichtheid. Verder heeft een sportief horloge een vlot karakter en uitstraling en is een chronograaf (stopwatch) functie erg handig. Tot slot kun je een sportief horloge bij voorkeur ook raadplegen in het donker, dus het is handig als deze is voorzien van lichtgevende indicatoren. Een sportief horloge draag je vandaag de dag echter niet alleen voor de sport. Daarnaast kun je deze namelijk ook heel mooi tijdens andere gelegenheden dragen. Een sportief horloge kun je bijvoorbeeld heel goed combineren met een zakelijke of juist meer casual outfit. Mooie en betrouwbare sportieve horloges zijn onder meer te vinden in Zwitserland en Duitsland, maar ook Italië biedt een exclusief merk dat uiterst hoogwaardige en sportieve horloges biedt. We hebben het dan over het merk Locman.

Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSK

Het Italiaanse merk Locman onderscheidt zich van andere merken doordat zij hoogstaande techniek en hoogwaardige uurwerken weten te combineren met een stukje Italiaanse klasse. De horloges uit de collectie van Locman kenmerken zich onder meer door het gebruik van aansprekende kleuren. Naast de uiterst sportieve modellen van het merk, biedt Locman ook horloges met een meer klassiek karakter. Locman heeft innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Dit maakt dat je met een horloge van Locman kiest voor moderne technologie en het nieuwste van het nieuwste. Locman horloges mogen dan op het gebied van kwaliteit behoren tot het neusje van de zalm, wat betreft de prijs is dit het merk niet aan te zien. Locman biedt een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je met een Locman horloge altijd veel waar krijgt voor je geld.  Kenmerkend voor het merk is verder het gebruik van onder meer carbon fibre en titanium voor hun horlogekasten. Deze materialen zijn uiterst hoogwaardig en bovendien sterk. Daarnaast geven zij ieder horloge een extra sportieve uitstraling. Het vertrouwen in de horloges van Locman is zo sterk, dat zij zelfs de speciale rechten voor de horlogeproductie van het Italiaanse leger hebben verkregen. Dit toont nog maar weer eens aan hoe robuust en sterk de horloges van het merk zijn. Locman maakt voor de horloges uit de collectie gebruik van zowel quartz- als automatische uurwerken. Hierbij is er ook nog de keuze uit een 3-handsuitvoering of een chronograaf. Dit maakt dat er altijd een passend alternatief voorhanden is.

Uit de collectie van Locman zijn de Montecristo modellen het meest populair. We vertellen je dan ook graag meer over een specifiek horloge afkomstig uit deze serie. We hebben het dan over de Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSK. Dit horloge spreekt direct aan door een kleurcombinatie van zwart en oranje, wat een mooi contrast biedt. De horlogeband van het horloge is zwart van kleur en gemaakt van rubber. Dit is soepel te dragen en bovendien goed waterbestendig. De band sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is zwart en voorzien van sprekende oranje accenten. Doordat er voor dit horloge gebruik is gemaakt van saffierglas, is deze goed beschermd tegen beschadiging. De horlogekast van dit model van Locman is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium. Verder heeft deze een doorsnede van 41mm en een dikte van 14 mm. Dit horloge van Locman is voorzien van een hoogwaardig quartz uurwerk, wat betekent dat dit horloge functioneert op batterij. Het voordeel hiervan is een uiterst nauwkeurige tijdsweergave en het feit dat dit uurwerk goed bestand is tegen schokken en stoten. De Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSK biedt verschillende mooie extra functionaliteiten, zoals een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast beschik je met dit horloge over een chronograaf functie, wat natuurlijk uiterst handig is bij sportieve activiteiten. De Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSK is met al deze mooie eigenschappen met recht een zeer sportief horloge.

Je vindt een uitgebreid assortiment Locman horloges bij ons in de webshop, waaronder de Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSK. Wanneer je jouw nieuwe Locman horloge bij ons aanschaft, weet je altijd zeker dat je een uniek Locman horloge ontvangt, aangezien wij officieel dealer van het merk zijn. Wanneer je op zoek bent naar een sportief horloge van zeer goede kwaliteit, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen, zijn de horloges van Locman wat ons betreft een echte aanrader. Bekijk de uitgebreide collectie dan ook nu in onze webshop en kies voor jouw favoriet! De horloges van Locman worden geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Uiteraard zijn ze verpakt in een luxe officiële box. Je kunt bij aanschaf van een Locman horloge over het algemeen snel van je aankoop genieten, aangezien wij een ruime collectie van het merk op voorraad hebben.