Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman, kwalitatieve en stijlvolle Italiaanse horloges

Geplaatst op 4 juli 2012 om 21:04 uur

Dat Italianen gevoel voor stijl hebben is geen geheim. Merken als Ferrari, Fiat, Alfa Romeo bewijzen dit jaarlijks met interessante designs. Dat Italianen ook schitterende horloges maken is minder bekend. Een merk dat zich elk jaar bewijst met revolutionaire horloges is Locman. Locman is in Nederland minder bekend, maar iedereen die eens op vakantie is geweest in Italië herinnert zich de etalages van Italiaanse juweliers gevuld met gekleurde horloges met een eigen karakter. Grote kans dat dit Locman horloges waren.

Locman, kwaliteit afkomstig van Elba

 Elba, het eiland voor de kust van Italië is veelal bekend vanwege de gevangenschap van Napoleon, de Franse keizer die half Europa veroverde in de 18e en 19e eeuw. Echter is Elba ook bekend doordat de horlogefabriek van Locman op het eiland staat.

Op het eiland worden de Locman horloges geproduceerd. De collectie Locman horloges bestaat sinds jaren al uit kleurrijke modellen met een eigentijds design en moderne look. Locman weet haar horloges boeiend te maken door gebruik van moderne vormen, kleuren en materialen.

Locman horloges bij BensonTrade

Als officieel dealer bieden wij de nieuwste collecties Locman horloges. Daarnaast kunnen wij ook alle accessoires zoals horlogebanden leveren. De Locman horloges beginnen met prijzen vanaf 219,00 euro. Dat is een aantrekkelijk lage prijs voor een Italiaans horloge met Zwitsers uurwerk.

Elk Locman horloge wordt geleverd in een chique horlogebox met 2 jaar garantie en handleiding. Niet iedereen kiest voor een Locman horloge, maar diegenen die zich interesseren in horloges of als trendsettend beschouwen zullen zeker eens bij de actuele Locman collectie moeten kijken.