Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman horloges, hip en trendy voor de zomer

Geplaatst op 17 mei 2012 om 13:49 uur

 De horloges van het Italiaanse horlogemerk Locman passen prima bij het komende zomerweer. Doordat Locman haar modellen produceert in leuke zomerse kleuren komt men al helemaal in de vakantiestemming wanneer met de actuele Locman horlogecollectie bekijkt.

Kleuren als rood, blauw, geel en wit geven dat zomerse gevoel. Locman biedt ook de mogelijkheid om eindeloos te variëren met verschillende horlogebanden, die in veel kleuren en materialen beschikbaar zijn. Hierdoor kunt u elk Locman horloge aanpassen op uw stemming, kleding en/of gelegenheid.

De Locman Montecristo horloges zijn veruit het meest populair. Dit topmodel van Locman is zeer modern vormgegeven en heeft een prachtig lijnenspel dat robust maar ook stijlvol is. Een Locman  horloge draagt men niet alleen in de zomer of bij dagelijkse activiteiten. Locman heeft een paar chique modellen uit de Montecristo en Stealth serie die prima bij een keurig pak passen.

Ook voor dames heeft Locman genoeg keus. Met modellen als de Donna weet Locman precies wat een dame graag om haar pols draagt. De twee extra gratis horlogebanden die worden meegeleverd bieden de mogelijkheid om een andere kleur band op het horloge te zetten waardoor het een geheel andere look krijgt.

Wilt u deze zomer eens een ander horloge, met Italiaanse stijl en klasse? Dan is een Locman horloge zeker iets voor u. Bekijkt u snel de actuele Locman horloges!