Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman horloges | aantrekkelijke kortingen!

Geplaatst op 10 oktober 2018 om 11:23 uur

De collectie Locman horloges met hun prachtige Italiaanse design en fraaie afwerking zijn een opvallende verschijning in ons assortiment. Het bijzondere Italiaanse horlogemerk dat bestaat sinds 1986, heeft zijn hoofdkantoor op het eiland Elba en mag zich één van de grootste horlogemerken van  Italië noemen. In 1997 presenteerden zij voor het eerst een eigen horlogelijn. Het merk combineert de traditionele Toscaanse wijze van het maken van horloges met de nieuwste technologieën van nu. Elegant en casual chique zijn een passende omschrijving voor deze mooie collectie. Tevens staat het Italiaanse merk bekend vanwege haar kleurgebruik, diverse horloges hebben interessante kleurencombinaties.

Locman Montecristo horloge

Locman horloges staan bekend om het gebruik van state-of- the-art materialen zoals titanium en aluminium en voorziet zich van een eigen stijl met een divers kleurgebruik en uitzonderlijk oog voor detail. De ‘Swiss made’ uurwerken zijn van zeer hoge kwaliteit en het merk heeft zich hiermee de speciale rechten verworven van de horlogeproductie voor het Italiaanse leger, wat maar eens benadrukt dat er met betrouwbare materialen wordt gewerkt. Door deze samenwerking wordt Locman tot het uiterste gedreven om design te combineren met kwaliteit en functionaliteit.

BensonTrade biedt de Locman horlogecollectie op dit moment aan met een mooie korting op elk Locman horloge. Deze korting is geldig zolang de voorraad strekt. Bent u op zoek naar een uniek, trendy en tijdloos horloge dat gemaakt is in Italië, dan zult u zeker een keuze kunnen maken uit deze prachtige Locman horloges. Dit is het moment voor een fraai nieuw horloge of aanvulling op uw verzameling!