Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Leuke horloges tot 500 euro

Geplaatst op 15 augustus 2023 om 12:30 uur

Wanneer je op zoek bent naar een fraai luxe horloge tegen een aantrekkelijke prijs, zijn er meerdere horlogemerken die horloges bieden met een goede prijs-/kwaliteitverhouding. In dit artikel hebben we drie leuke horloges nader voor je onder de loep genomen, die wat ons betreft zeker in deze categorie thuishoren.

Iron Annie Bauhaus 5096-4

Van deze horloges zijn er twee modellen afkomstig uit de collectie van het Duitse merk Iron Annie. Iron Annie biedt een uitgebreide en gevarieerde collectie luxe horloges tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij kun je bij dit merk terecht voor horloges met een automatisch-, mechanisch- of quartz uurwerk. Ook wat betreft uitstraling is er veel mogelijk binnen de collectie van Iron Annie. Zo biedt het merk meer klassieke en meer stoere modellen en ademt menig horloge van Iron Annie een stukje nostalgie. De luchtvaartgeschiedenis speelt een grote rol binnen de collectie van het merk, waardoor een Junkers horloge extra interessant is voor de liefhebber van de historie van de luchtvaart.

Het tweede merk waarvan we graag een horloge nader voor je uitlichten, is het Nederlandse horlogemerk van Speyk. Van Speyk is een horlogemerk dat is ontstaan uit een samenwerking tussen ondernemers. Zij ambieerden horloges te produceren die zij niet konden vinden tussen de bestaande horlogemerken. Kenmerkend voor de horloges van Van Speyk is onder meer de hoge kwaliteit in combinatie met de aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is ieder horloge van Van Speyk voorzien van zeer sterk saffierglas, een hoogwaardig automatisch uurwerk en een glazen bodem met zicht op het uurwerk. Deze laatste eigenschap zal voor menig liefhebber de kers op de taart zijn.

Het eerste horloge waar we je meer over willen vertellen, is de Iron Annie Bauhaus 5056-1. Dit horloge van Iron Annie is afkomstig uit de populaire Bauhaus serie van Iron Annie. De horloges uit deze serie kenmerken zich door een minimalistisch design. De inspiratie voor de Bauhaus horloges werd gevonden in de Bauhaus kunststroming. Ook hier voert eenvoud de boventoon. De Iron Annie Bauhaus 5056-1 is uitgerust met een fraaie zwarte lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van dit model is wit van kleur en oogt zeer rustig. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 40 mm. Het horloge is verder voorzien van K1 mineraalglas en is tot 50 meter waterdicht. Voor dit model heeft men bij Junkers gekozen voor een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA (ETA 2824-2). Dit zorgt voor een uiterst solide en betrouwbare basis. Daarnaast beschik je met de Iron Annie Bauhaus 5056-1 over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Het tweede horloge waar we graag je aandacht even op willen vestigen, is er eveneens één van het merk Iron Annie. De Iron Annie Bauhaus 5096-4 is opnieuw een Bauhaus model, wat betekent dat het horloge een ingetogen karakter heeft. Dit model is voorzien van een lederen horlogeband in een aansprekende lichtbruine kleur. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 41 mm. De wijzerplaat van het horloge is verder wit van kleur en voorzien van lichtbruine accenten. Dit model van Iron Annie is eveneens tot 50 meter waterdicht. Het horloge is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk van het merk ETA (ETA G10.211), dit betekent dat dit horloge werkzaam is door middel van het gebruik van een batterij. Ook dit horloge biedt daarnaast mooie extra’s. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet, want dit model biedt daarnaast ook nog een mooie chronograaf functie. Tot slot is de Iron Annie Bauhaus 5096-4 tot 50 meter waterdicht.

Het derde en laatste horloge waar we je graag meer over willen vertellen, is van het merk van Speyk. We hebben het dan over de Van Speyk Dutch Diver ZW.15.SR. Dit robuuste en stoere horloge van Van Speyk is voorzien van een horlogeband van edelstaal, die sluit met een vouwsluiting. Deze sluiting is zeer stevig en zorgt ervoor dat je jouw horloge niet verliest. Bovendien benadrukt deze sluiting het luxe karakter van dit horloge. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en zeer overzichtelijk. De Van Speyk Dutch Diver ZW.15.SR is voorzien van extreem sterk saffierglas en bovendien tot maar liefst 200 meter waterdicht. Dit maakt dit horloge van Van Speyk zeer geschikt voor de echte sportieveling. Het hart van het horloge wordt gevormd door een hoogwaardig automatisch uurwerk van het merk Miyota. Daarnaast biedt dit model verschillende interessante extra’s. Zo is het horloge voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast beschik je met dit model over een verschroefde kroon en draaibare bezel.

In dit artikel hebben we je laten zien dat het zeer goed mogelijk is een stijlvol, hoogwaardig en exclusief horloge aan te schaffen voor een prijs onder de 500,-. Met de merken Iron Annie en Van Speyk vind je hiervoor meer dan voldoende mogelijkheden. Je vindt de genoemde modellen van beide merken en daarnaast nog vele andere aansprekende designs bij ons in de webshop. Neem nu een kijkje bij ons uitgebreide aanbod en kies voor jouw favoriet!