Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Korting op alle Ingersoll horloges

Geplaatst op 26 oktober 2018 om 13:22 uur

Het bekende horlogemerk Ingersoll werd opgericht door de Amerikaanse broers Robert en Charles Ingersoll . In 1892 kwamen zij op de markt met het ‘Dollar Watch’. Een geautomatiseerde productielijn horloges die werden verkocht voor 1 Dollar, wat toentertijd een dagloon betrof. De horloges waren erg populair en het succes van dit leuke horlogemerk was geboren.

De Ingersoll horloges danken ook nu nog hun populariteit aan de goede prijs-/kwaliteitverhouding. Het zijn kwalitatief goede horloges voor een betaalbare prijs, waardoor ze een ruime doelgroep bereiken. Dit was wat de broers Ingersoll voor ogen hadden, een mooi merk dat staat voor kwaliteit en precisiewerk, maar tegelijkertijd betaalbaar blijft voor een groot publiek. De horloges ogen duurder dan dat ze in werkelijkheid zijn. Het Amerikaanse merk is in de jaren wereldberoemd geworden,  mede door de samenwerking met zeer bekende namen als Henry Ford en Walt Disney. Maar ook de 24e president Theodore Roosevelt heeft hier een grote rol in gespeeld doordat hij ‘de man uit het land waar de Ingersoll horloges worden gemaakt’ werd genoemd. Historische gebeurtenissen die nog steeds de positie van Ingersoll bepalen in het horlogelandschap.

Ingersoll RBK horloge

BensonTrade biedt een grote collectie Ingersoll horloges aan in de uitverkoop, waarbij keus is uit zowel dames- als herenhorloges.  De al zeer betaalbare horloges zijn hiermee extra voordelig. Voor een mooi  bedrag kunt u nu dus een kwaliteitshorloge met een automatisch uurwerk aanschaffen waar u zeker veel plezier van zult hebben. De klassieke designs gecombineerd met creativiteit zijn als een waar sieraad om de pols.

Elk Ingersoll horloge wordt geleverd in een chique doosje met handleiding en minimaal 2 jaar garantie. Binnen Nederland leveren wij gratis.