Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Kickstarter hit binnenkort bij BensonTrade: Eone-Time horloges

Geplaatst op 19 januari 2016 om 09:55 uur

 Crowdfunding is sinds een paar jaar zeer populair. Resultaat hiervan is het horlogemerk Eone Time. Dit merk uit de Verenigde Staten lanceerde in 2013 haar Kickstarter campagne en haalde 15x keer de gevraagde investering op. Dit betekende het begin van de Eone Bradley, het eerste horloge van dit ambitieuze merk. 

Het unieke van de Eone Bradley horloges is dat ze zowel geschikt zijn voor mensen die goed kunnen zien maar ook voor mensen met geen of verminderd zicht. Dit is precies de insteek geweest van het merk; een horloge produceren dat altijd en door iedereen geraadpleegd kan worden voor de exacte tijd. Daarnaast is het design zo interessant dat het direct een succes was bij de consument. 

 De Eone Bradley is vernoemd naar Brad Snyder, een leger officier die zijn zicht verloor tijdens een explosie in Afghanistan in 2011. Als zwemmer won hij vervolgens in 2012 zilveren en gouden medailles op de Paralympics in London. 

Elk Eone Time horloge is een prachtige mix van design, een achterliggend verhaal en aantrekkelijke prijs. Binnenkort in onze webshop verkrijgbaar.