Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Iron Annie horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 13 april 2019 om 19:33 uur

Het relatief nieuwe horlogemerk Iron Annie wordt gemaakt in Duitsland en onderscheidt zich onder andere door unieke ontwerpen, technische innovatie en betrouwbaarheid. De Iron Annie horlogecollectie 2019 is een ode aan de legendarische JU52 D-AQUI die door de Amerikanen uit bewondering Iron Annie werd genoemd. Het historisch gedachtegoed maakt dit horlogemerk extra bijzonder en zorgt voor een stukje nostalgie. Met een Iron Annie horloge draagt u daarmee een ontzettend leuk horloge met een verhaal.

De Iron Annie horlogecollectie kent verschillende series, waaronder prachtige authentieke pilotenhorloges. De Iron Annie Bauhaus collectie is geïnspireerd op de moderne en minimalistische stijl van de Bauhaus architectuur, met als resultaat prachtige tijdloze designs van de Iron Annie Bauhaus horloges. Met deze achtergrond zijn de horloges met recht een ‘piece of art’ te noemen.

Iron Annie biedt de keuze uit een breed assortiment van zowel dames- als herenhorloges voorzien van de moderne technologie met een klassieke uitstraling. Om aan de wensen van elke horlogeliefhebber te kunnen voldoen zijn er in de verschillende series van de Iron Annie collectie zowel quartz-, mechanische- als automatische horloges te vinden. Iron Annie horloges zijn daarnaast betaalbaar, maar bieden een hoogwaardige kwaliteit en luxe presentatie d.m.v. een horlogebox en gebruikershandleiding.

De Iron Annie horloges worden binnenkort in Nederland gelanceerd. Als officieel dealer van Iron Annie zullen wij de nieuwste collectie 2019 in onze webshop aanbieden. Elk horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie en gratis verzending binnen Nederland. Uiteraard verzenden wij via Fedex ook naar het buitenland, en kunt u betalen via iDeal, Paypal en creditcard.