Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Horloges tot 1000 euro

Geplaatst op 15 juli 2023 om 08:41 uur

Luxe horloges zijn wereldwijd verkrijgbaar van allerlei prachtige merken met elk hun eigen design en technische eigenschappen. Zo is er de keuze uit merken als Breitling, Rolex, Omega, Tag Heuer etc etc. Maar ook uit verschillende type uurwerken, zoals automatische-, mechanische- en quartz horloges.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia PVD

Het automatische horloge is daarbij afhankelijk van beweging voor zijn functioneren, een mechanisch horloge werkt door middel van handmatige opwinding en een quartz horloge functioneert met behulp van een batterij. Naast het soort uurwerk zijn er natuurlijk luxe horloges met een diversiteit wat betreft uitstraling. Zo kun je als liefhebber kiezen voor een echt sporthorloge, zoals een duikhorloge. Daarnaast is er de keuze uit horloges met een modern karakter, maar er zijn ook veel horloges met een meer klassieke uitstraling te vinden. Zeer geliefd bij menig bewonderaar van luxe horloges zijn daarnaast de pilotenhorloges, die je met hun retro uitstraling weten terug te voeren naar vervlogen tijden.

Naast de verschillende soorten uurwerken en de uitstraling van de luxe horloges, zijn er modellen verkrijgbaar van verschillende gerenommeerde merken en in diverse prijsklassen. Ben je op zoek naar een fraai luxe horloge tot 1000 euro? Dan helpen wij je in dit artikel graag een handje verder. We hebben hiervoor drie verschillende horloges geselecteerd, die zeker de moeite van het overwegen waard zijn en binnen de prijsrange van 1000 euro vallen.

Het eerste horloge waarover we je graag meer willen vertellen is afkomstig van het Duitse merk Junkers. De Junkers Iron Annie 6656-1 is een horloge met een klassiek karakter dat zowel bij een zakelijke- als meer casual outfit zeer passend is. Het horloge is voorzien van een fraaie lederen horlogeband, uitgevoerd in de kleur bruin, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 15mm en een doorsnede van 43mm, wat dit tot een robuuster ogend horloge maakt. De wijzerplaat springt in het oog door het sprekende streeppatroon en het fraaie logo van Junkers. Deze wordt beschermd door speciaal saffierglas dat bekend staat als zijnde extreem sterk. De Junkers Iron Annie 6656-1 is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA (ETA 2826-2) en is daarnaast tot 50 meter waterdicht. Tot slot beschik je met dit model van Junkers over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Een tweede horloge waar we je meer over vertellen is van het Zwitserse merk Epos. De Epos Sportive 3441.131.20.55.55 Diver is een zeer aansprekend sporthorloge, dat de echte sportieveling zeker zal weten te enthousiasmeren. Doordat het horloge tot maar liefst 500 meter waterdicht is, is het een zeer geschikt model wanneer je je horloge wilt gebruiken tijdens het duiken, snorkelen of watersporten. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van zwart rubber. Dit is niet alleen perfect materiaal voor gebruik in het water, maar zorgt er ook voor dat dit horloge zeer comfortabel te dragen is. Het horloge sluit met een luxe vouwsluiting. De horlogekast van dit model heeft een dikte van 15 mm en een doorsnede van 43mm, geheel passend bij een stoer en sportief herenhorloge. De wijzerplaat van de Epos Sportive 3441.131.20.55.55. Diver is zwart van kleur met opvallende gele details. Doordat dit horloge is voorzien van saffierglas, hoef je niet zo snel bang te zijn voor krasjes of andere beschadigingen op het glas. Zo blijft jouw horloge zeer lang mooi. De basis van het horloge wordt gevormd door een Swiss made uurwerk van het wereldwijd bekende merk ETA (ETA 2824). Hiermee weet je zeker dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen, wat zeker tijdens het duiken een absolute vereiste is. De Epos Sportive 3441.131.20.55.55 biedt verder een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Tot slot maken de draaibare bezel en verschroefde kroon het plaatje compleet.

Het derde en laatste horloge dat je zeker gezien moet hebben, is van het Italiaanse merk Meccaniche Veneziane. Het gaat specifiek om de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia PVD. Dit horloge is een fraaie combinatie van de welbekende Italiaanse klasse en een stukje technische finesse. Ook dit model heeft een zeer sportieve uitstraling. Het horloge is voorzien van een soepele zwart lederen horlogeband, geaccentueerd door de voor Meccaniche Veneziane kenmerkende stiksels. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal PVD. Dit is niet alleen een zeer hoogwaardige materiaalsoort, maar geeft het horloge daarnaast ook een extra stoere uitstraling. De horlogekast heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is net als de horlogeband en de horlogekast zwart van kleur. Hierop zijn subtiele blauwe en rode accenten zichtbaar. Het hart van dit horloge van Meccaniche Veneziane wordt gevormd door een zeer betrouwbaar Swiss made uurwerk (CAL.MV297). Daarnaast is het horloge voorzien van fraaie Côtes de Genève en biedt het bovendien verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia PVD over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dit is echter nog niet alles. Het horloge biedt daarnaast namelijk ook een draaibare bezel, verschroefde kroon en een mooie GMT functie.

Alle drie de hoogwaardige horloges die we in dit artikel hebben beschreven, zijn bij ons verkrijgbaar in de webshop voor minder dan 1000,00 euro. Alle drie de horloges hebben momenteel ook een mooie korting. Hierdoor heb je nu de mogelijkheid een horloge van zeer hoge kwaliteit aan te schaffen tegen een extra scherpe prijs. Wacht daarom niet langer en ga direct naar onze webshop!