Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Hoogstaande Schaumburg horloges uit Duitsland

Geplaatst op 15 november 2018 om 11:22 uur

Schaumburg horloges worden gemaakt in Duitsland en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en prachtige afwerking. Elk Schaumburg horloge wordt met de hand gemaakt en is voorzien van een hoogstaand Zwitsers uurwerk. Daarbij staan oog voor detail en het gebruik van materialen van zeer goede kwaliteit hoog in het vaandel. De Schaumburg horloges kenmerken zich door een klassieke stijl en een kleine productie hetgeen ze uniek maken. Ze vallen daarnaast op door de speciale ontwerpen. Schaumburg brengt diverse limited editions op de markt, een buitenkans voor de echte horlogeliefhebber die hiermee een uniek horloge in handen heeft. Deze prachtige horloges hebben vaak een uurwerk dat in het oog springt, met een bijzondere afwerking zoals blauwe strepen of schroeven die men kan bekijken door de open achterkant met zicht op het uurwerk.

Schaumburg horloge

Bensontrade heeft een ruime collectie Schaumburg horloges in het assortiment, één serie uit deze collectie is de Diver serie. De horloges in deze serie zijn toegerust met alle vereisten voor een professioneel duikershorloge. De ontwerpen zijn sportief en de materialen die zijn gebruikt zijn betrouwbaar en solide. Schaumburg is één van de weinige Europese horlogemakers die zelf hun horloges kunnen testen op waterdichtheid tot 600 bar/6000 meter.

Schaumburg watches

Een ander voorbeeld is de  MooN serie. Deze horloges bevatten een meteoriet wijzerplaat en speciale wijzer die de fases van de maan erg nauwkeurig weergeeft. De meteoriet wijzerplaat bestaat uit asteroïde fragmenten uit de asteroïdengordel tussen Mars en Jupiter. Naast dit bijzondere gegeven, zijn de ontwerpen ook zeer creatief en uniek te noemen. De maan is op een zeer stijlvolle manier verwerkt in de uurwerken van deze horloges. Deze twee series zijn slechts een kleine greep uit de prachtige collectie.

Schaumburg staat voor originaliteit, vakmanschap en kwaliteit. Met een Schaumburg horloge kan je voor de dag komen, zowel privé als zakelijk.