Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Hoge kortingen op Junkers horloges

Geplaatst op 5 november 2019 om 15:07 uur

In Duitsland worden veel leuke horloges gemaakt. Bekende merken zijn Zeppelin, Davosa, Fortis, Iron Annie en Junkers. Het horlogemerk Junkers uit Ismaning nabij München is het vermelden waard aangezien er weinig horlogemerken zijn die zo’n voortreffelijke kwaliteit, een hele grote collectie en aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Junkers horloges zijn er in verschillende soorten en maten. De collectie kent quartz, automatische en mechanische horloges. Daarnaast zijn er diverse series zoals de Bauhaus, G38, Hugo Junkers en South America. Elke serie kent zijn eigen stijl, kleurgebruik en accenten.

Junkers Bauhaus 6060-5

Kenmerkend voor de Junkers horloges is dat ze in Duitsland gemaakt worden en zeer betaalbaar zijn. Elk Junkers horloge wordt geleverd in een chique doos met handleiding en 2 jaar garantie.

Junkers horloge kortingen

Als officieel dealer van Junkers verkopen wij momenteel zeer veel modellen uit. Dit betekent dat deze horloges tot wel 30% afgeprijsd zijn. Voor veel modellen geldt dat het de laatste stuks zijn. Elk horloge is nieuw, inclusief horlogedoos en handleiding. Uiteraard geven wij 2 jaar garantie op elk Junkers horloge.

Profiteer nu van deze hoge kortingen, want voor deze Junkers horloges geldt: op = op!