Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

High end serie van Benson Watchwinders komt eraan

Geplaatst op 25 februari 2015 om 08:26 uur

Het watchwinder merk Benson timmert al enige jaren zeer succesvol aan de weg. De collectie van het Nederlandse merk wordt jaarlijks uitgebreid met fraaie watchwinders die geschikt zijn voor elk automatisch horloge. De populaire Smart-Tech serie is een waar succes en herbergt inmiddels al 8 modellen. Komende zomer komt Benson Watchwinders met een geheel nieuwe serie in het hogere prijssegment. De exacte naam van deze serie is nog niet bekend maar dat duurt niet lang meer. 

Nieuwe serie Benson Watchwinders in het hogere segment

Door het succes van de huidige watchwinders merkte Benson steeds meer interesse van consumenten in nog luxere watchwinders. Omdat Benson Watchwinders bekend staat vanwege haar unieke prijs/kwaliteit verhouding zijn we zeer benieuwd naar deze nieuwe serie. Het merk wilde alleen kwijt dat de nieuwe serie watchwinders geschikt voor 2, 4, 6 en 8 horloges zal hebben, en de nadruk zal liggen op een hoogwaardige afwerking, een luxe uitstraling en technische verbeteringen onderhuids. 

De ontwikkeling van de nieuwe serie is momenteel aan de gang en Benson Watchwinders heeft ons laten weten dat de modellen komende zomer gepresenteerd worden. De exacte prijzen zijn nog niet bekend, maar wij verwachten een prijsniveau tussen de 350,00 en 950,00 euro.