Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Escada horloges | Swiss made

Geplaatst op 10 augustus 2019 om 07:31 uur

Het bekende modemerk Escada, kwam in 1978 met haar allereerste modecollectie. Margaretha en Wolfgang Ley presenteerden deze collectie met een missie. Het merk stond voor de zogenaamde ‘democratisering’ van de haute couture, zo zouden hoge kwaliteit stoffen en bijzondere ontwerpen ook bereikbaar worden voor het grotere publiek. Betaalbare couture, met behoud van stijl en kwaliteit.

Elke vrouw zal haar outfit compleet willen maken met mooie accessoires. Een stijlvol en classy horloge mag hierbij zeker niet ontbreken. Daar speelt Escada goed op in door behalve elegante mode ook designerhorloges in haar collectie op te nemen. Deze dameshorloges zijn stijlvol, trendy en modern met klassieke accenten. Naast de aantrekkelijkheid van Escada horloges in esthetisch opzicht, heeft het merk ook op het gebied van kwaliteit veel te bieden. De horloges zijn voorzien van Zwitserse quartz uurwerken en mogen zelfs met trots het predicaat ‘Swiss made’ voeren. Dit gegeven zegt veel over de hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van de horloges. Met een combinatie van Zwitserse kwaliteit, trendy designs en betaalbaarheid is Escada een topmerk voor elke vrouw die van mooie horloges houdt. Met een Escada horloge draag je een  waar sieraad om de pols!

Escada horloge

BensonTrade voertt als eerste officiële dealer van Escada verschillende series uit de collectie in haar assortiment. Er is dus een ruime keuze in deze prachtige dameshorloges. Daarnaast biedt BensonTrade uitverkoop modellen van Escada op voorraad, zodat u de kans heeft een Escada horloge te bestellen tegen een extra scherpe prijs. Elk horloge van Escada wordt geleverd in een luxe officiële horlogedoos, met twee jaar garantie en een handleiding.