Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

EPOS horloges | Collectie 2019 bij BensonTrade

Geplaatst op 14 mei 2019 om 13:38 uur

Epos horloges, binnenkort gelanceerd als nieuw horlogemerk in onze collectie en afkomstig uit Zwitserland. Het historische merk werd in eerste instantie opgericht in 1925 onder de naam James Aubert SA in de ‘Vallée de Joux’, ook wel bekend als ’de wereld van de mechanische horloges’. James Aubert zelf was de horlogetechnicus binnen het bedrijf en zorgde voor diverse technologische ontwikkelingen en innovaties op dit gebied. Aubert deed het bedrijf over aan zijn schoonzoon Jean Fillon, die vervolgens jarenlang de toonaangevend horlogemaker bij Epos werd. Hij was daarbij verantwoordelijk voor vele uitzonderlijke innovaties van Epos.

In 1983 startte de vaktechnicus Peter Hofer samen met zijn vrouw Erna het bedrijf Montres EPOS SA, dit in nauwe samenwerking met Jean Fillon. Na 2000 zocht Peter Hofer naar een opvolger voor zijn werk bij Epos en vond deze in Ursula Foster, afkomstig uit een familie van horlogemakers. Samen met haar man zette ze het innovatieve bedrijf voort met altijd als doel Epos horloges te maken met kwalitatieve uurwerken en een geavanceerde technologie. Daarnaast moesten de ontwerpen betaalbaar zijn en wilde men trouw blijven aan de slogan binnen het bedrijf: ‘the artistry of watchmaking’, volgens de Zwitserse traditie.

Epos horloge

De horlogecollectie van Epos bestaat uit zowel klassieke als moderne horloges. De horloges zijn voorzien van kwalitatieve Swiss made uurwerken en daarmee zeer betrouwbaar en duurzaam. De meeste horloges van Epos kennen een speciale klassieke uitstraling en bijna alle Epos horloges zijn voorzien van een “see through” achterkant. De decoratie van de horloges gebeurt zorgvuldig en veelal met de hand voor een perfecte finishing touch.

Door de unieke combinatie van prachtige ontwerpen, sublieme kwaliteit en scherpe prijzen zijn de Epos horloges al jarenlang succesvol. Als officieel dealer van Epos hebben wij een ruime collectie horloges beschikbaar. Elk Epos horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie, luxe box en handleiding.