Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Elysee horloges uit Duitsland

Geplaatst op 8 maart 2017 om 07:46 uur

Elysee 83820Sinds 1960 bestaat het Duitse horlogemerk Elysee. In Düsseldorf produceert het merk de meest prachtige horloges die al jarenlang bekend zijn vanwege het predicaat “made in Germany” en de goede kwaliteit die het merk biedt.

Made in Germany staat niet alleen voor een product dat gemaakt is in Duitsland. Op gebied van horloges betekent dit predicaat dat Elysee moet voldoen aan diverse criteria op gebied van productie, materialen en kwaliteit. Daarom wordt elk Elysee horloge voor het de fabriek verlaat uitgebreid gecheckt en getest. Alleen hierdoor krijgt de klant een perfect horloge waarvan het vele jaren plezier heeft.

Elysee biedt een ruime collectie quartz horloges, maar ook diverse automatische horloges. Daarnaast heeft dit Duitse horlogemerk veel verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Wat alle Elysee horloges gemeen hebben is dat de prijs zeer aantrekkelijk is.

Elk Elysee horloge wordt geleverd in een fraaie horlogebox met handleiding en 2 jaar garantie. Als officieel dealer hebben wij een ruime collectie op voorraad en direct leverbaar.