Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
6

Deze week 3 jaar garantie op elk Davosa horloge!

Geplaatst op 2 september 2012 om 12:27 uur

Zwitserse horlogemerken hebben de naam geweldig duurzame horloges te produceren. Deze naam komt voort uit jarenlang presteren op het hoogste niveau. De Zwitserse kwaliteit wordt wereldwijd gewaardeerd en is voor veel horlogeliefhebbers een belangrijk punt om te kiezen voor een specifiek horloge. Het kwaliteitszegel "Swiss made" staat voor kwaliteit een de Zwitserse oorsprong van de onderdelen en/of fabricage in Zwitserland.

Davosa horloges - Zwitserse kwaliteit

Een merk uit Zwitserland dat in Nederland minder bekend is, is Davosa. Davosa is echter in Duitsland en Zwitserland een groot horlogemerk met een ruime collectie fraaie horloges. De Davosa horloges bieden enorm veel kwaliteit voor een relatief lage prijs. De Zwitserse uurwerken zijn de basis van elk horloge en zorgen voor een betrouwbaar uurwerk waarvan men jarenlang plezier zal hebben.

Nu 3 jaar garantie in plaats van standaard 2 jaar.

Als promotie voor Davosa bieden wij momenteel (van 02-09-2012 t/m 09-09-2012) in plaats van de standaard 2 jaar garantie nu 3 jaar garantie op elk Davosa horloge. Dit betekent dat u ruim 3 jaar gedekt bent tegen elk fabrieksdefect wat zich onverhoopt kan openbaren.

Bovenaan blijft staan dat elk Davosa horloge een origineel Zwitsers product is met de daarbij behorende klasse, kwaliteit en duurzaamheid. Een Davosa horloge koopt u niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw toekomstige generaties!