Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwe collectie Paul Design watchwinders 2016-2017

Geplaatst op 26 mei 2016 om 19:36 uur

 Het merk Paul Design uit Hong Kong is in korte tijd een interessante speler geworden in de markt voor watchwinders. Dit merk produceert hoogwaardige watchwinders voor zeer interessante prijzen. Qua prijsniveau zitten de Paul Design watchwinders in het midden segment. Het leuke van de watchwinders van dit merk is dat ze veel luxe en functionaliteiten bieden die men normaliter enkel ziet bij high-end watchwinder merken.

De motoren zijn Japans en daardoor betrouwbaar, vrijwel stil en duurzaam. De Paul Design watchwinders kunnen elk automatisch horloge opwinden, ongeacht merk of model. De draairichting en het aantal toeren per dag (TPD; turns per day) zijn instelbaar waardoor u elk rotor individueel kunt voorzien van de gewenste instellingen. 

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief goede watchwinder met een aantrekkelijke prijs, dan is een Paul Design watchwinder een goede keuze. 

Als officieel dealer van Paul Design hebben wij de meeste modellen op voorraad, of zeer snel leverbaar. Elke watchwinder van dit merk wordt geleverd met 2 jaar garantie en handleiding.