Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste watchwinders uit voorraad leverbaar

Geplaatst op 4 mei 2015 om 08:47 uur

Niet iedereen weet wat een watchwinder is. De echte horlogeliefhebber weet het echter heel goed. Een watchwinder is een accessoire voor automatische horloges die ervoor zorgt dat een automatisch horloge opgewonden blijft, met andere woorden van energie voorzien wordt waardoor deze continu blijft functioneren. Hierdoor hoeft men niet telkens de tijd, datum of andere functies (denk aan maanfase, GMT functie, dagaanduiding of maandaanduiding) opnieuw in te stellen. Is een watchwinder noodzakelijk voor een automatisch horloge? Nee, maar het is een ontzettend handige accessoire waarvan het nut zichzelf direct bewijst. Daarnaast staat een watchwinder natuurlijk prachtig en is het een eyecatcher in uw huis of kantoor. 

Benson Watchwinders, perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Ons eigen huismerk op gebied van watchwinders is Benson Watchwinders. Dit Nederlandse merk heeft een ruime collectie van prachtige watchwinders die voldoen aan de hoogste technische normen waardoor elk automatisch horloge probleemloos wordt voorzien van energie, ongeacht merk of model. 

 Onze watchwinders kunnen eenvoudig worden ingesteld en hebben de functionaliteiten zodat ze elk automatisch horloge eenvoudig opwinden. De watchwinders zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen voor een watchwinder geschikt voor één horloge of voor een watchwinder waarin meer automatische horloges kunnen worden opgewonden. Ook zijn er watchwinders die gemaakt zijn van hout of van kunststof. De bediening is ook belangrijk en daarom is er keuze uit traditionele draai/druk knoppen of de moderne LCD touchscreens. 

Wanneer u een goede watchwinder wilt aankopen, kiest u dan niet voor een goedkope Chinese watchwinder die de eerste maanden goed functioneert en daarna problemen geeft. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat deze watchwinder snel geluid gaan produceren (slijtage) waarna vaak de motoren begeven. Goedkoop wordt dan duurkoop.

 Al onze watchwinders worden zorgvuldig geproduceerd met degelijke materialen en sterke motoren. Tevens bieden onze watchwinders een overwind protectie en hebben ze alle mogelijkheden qua functies die een moderne watchwinder moet hebben. Het geluidsniveau is beperkt en de Benson watchwinders zijn geschikt voor elk automatisch horloge. 

Bekijkt u onze collectie Benson watchwinders voor een watchwinder met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder met advies op basis van onze 10 jaar ervaring met watchwinders