Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste automatische horloges tot 1500 euro

Geplaatst op 4 januari 2023 om 16:47 uur

Doordat het aanbod op het gebied van kwalitatieve automatische horloges zo groot is, kan het een uitdaging zijn jouw favoriete horloge te vinden. Er zijn tenslotte tal van horlogemerken die automatische horloges bieden die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Jouw uiteindelijke persoonlijke voorkeur hangt natuurlijk af van het design, het uurwerk en het materiaalgebruik van het horloge en misschien zelfs wel van het verhaal achter een merk.

Een herenhorloge is tenslotte niet alleen een handig accessoire maar ook de finishing touch bij je outfit. Daarnaast wordt een exclusief horloge ook nog wel eens als statussymbool gezien, of gekocht als een collectors item. Wanneer je een horloge wilt aanschaffen, zeker in de hogere prijsklasse, wil je natuurlijk zeker zijn dat een horloge bij je past en dat je het voor jouw perfecte horloge kiest.  Het is dan belangrijk te kijken naar de functionaliteiten van het horloge, het soort horlogeband en naar het materiaal dat is gebruikt voor het horloge. Wij vertellen je graag meer over een aantal automatische horloges onder de 1500 euro die wat ons betreft in deze prijsklasse behoren tot het beste van het beste.

Een eerste horloge dat wat ons betreft in het zonnetje gezet dient te worden is de Epos Sportive 3401.132.20.35.24. De horloges van Epos kenmerken zich door een stijlvol design, een klassieke uitstraling en een sublieme afwerking. Daarnaast is ieder afzonderlijk Epos horloge voorzien van een Swiss made automatisch of mechanisch uurwerk van de merken ETA of Sellita. Voor de Epos Sportive 3401.132.20.35.24 geldt dat deze is uitgerust met het exclusieve ETA 2824 uurwerk. Het horloge is daarnaast tot 100 meter waterdicht en biedt een secondewijzer en datumaanduiding. Wat voor de echte liefhebber een absolute plus zal zijn, is het feit dat dit horloge een doorzichtige bodem heeft met zicht op het uurwerk. Dit design van Epos combineert een sportieve uitstraling met een klassiek karakter. De horlogeband van dit model is gemaakt van zwart soepel leder en sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 43mm en een dikte van 11mm. Doordat het horloge bovendien is voorzien van saffierglas blijft deze lang mooi.

Het tweede horloge dat we graag nader belichten is de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.06. Davosa is een gerenommeerd Duits horlogemerk, dat gebruik maakt van Swiss made uurwerken. Dit specifieke horloge is afkomstig uit de Davosa Ternos serie, één van de meest populaire series van het merk. Het horloge heeft een robuuste en sportieve uitstraling. De horlogeband van het horloge is gemaakt van edelstaal en sluit met een luxe vouwsluiting. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 40mm. De zwarte wijzerplaat contrasteert mooi met de draaibare bezel die is uitgevoerd in blauw en rood. Het horloge is verder voorzien van saffierglas en is tot maar liefst 200 meter waterdicht. Dit model biedt verder een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en keramische bezel. Als klap op de vuurpijl beschik je met de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.06 ook nog over een GMT functie. Hiermee kun je twee tijdszones instellen. Dit is ideaal voor op reis en gewoon heel leuk voor de liefhebber.

Het derde en laatste horloge dat we bij je onder de aandacht willen brengen, is de Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB. Het merk Locman staat bekend om een gouden combinatie van technische finesse en Italiaanse klasse. Bovendien is de kwaliteit van de horloges zo goed, dat het merk zelfs de speciale rechten heeft voor de productie van horloges voor het Italiaanse leger. De Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB is een echte eyecatcher met de levendige blauwe rubberen horlogeband en de stoere horlogekast gemaakt van carbon. Deze horlogekast heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 41mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart en voorzien van helderblauwe en witte accenten. Dit horloge sluit verder met een doornsluiting en is tot maar liefst 100 meter waterdicht. Het hoogwaardige automatische uurwerk van dit horloge zorgt voor een betrouwbare basis. Daarnaast biedt dit horloge ook een datumaanduiding en secondewijzer. Ook lichtgevende indicatoren ontbreken niet. Al met al een zeer compleet horloge met een absoluut exclusieve uitstraling. Dit horloge is passend bij zowel een zakelijke-, als een casual- of sportieve outfit. Dit maakt dit een horloge dat dagelijks gedragen kan worden, waardoor je er veelvuldig plezier aan zult beleven.

Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB

Wij bieden in onze webshop een uitgebreide collectie automatische horloges van gerenommeerde merken. Ook de drie bovengenoemde automatische horloges zijn eenvoudig en veilig bij ons in de webshop te bestellen. Doordat wij ons officieel dealer mogen noemen van zowel Epos als Davosa en Locman, bieden wij je van deze merken de nieuwste collecties en scherpe prijzen. Wij bieden je bovendien graag een passend advies in de zoektocht naar jouw perfecte horloge!