Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa horloges uit Duitsland | Collectie 2019

Geplaatst op 7 mei 2019 om 14:29 uur

Het Zwitserse horlogemerk Davosa komt voort uit een familie waarbij het vak van horlogemaker in het bloed zit. Het begint allemaal bij de gebroeders Hasler, die ieder op hun eigen wijze het vak uitoefenen. In 1881 startte één van de broers, Abel Frederique Hasler, met de productie van kleine series handgemaakte zilveren horlogekasten. Zijn zonen leren het vak en de liefde voor horloges van hun vader en zetten zijn werk voort. De passie voor het vak wordt herhaaldelijk van vader op zoon overgegeven en resulteert in een sterk bedrijf dat zijn klantenkring steeds verder weet uit te breiden.

Hasler start in 1987 met een kleine oplage Davosa horloges, wanneer de vraag naar mechanische horloges weer toeneemt. Het merk blijkt een succes en wordt met enthousiasme opgenomen in de collectie van Hasler. In de jaren die volgen ontwikkelt het Davosa horloge zich op allerlei gebieden. Ook diverse limited editions passeren de revue die zeer gretig aftrek vinden.

Hedendaags vindt u in de collectie van Davosa betaalbare A-merk horloges met Swiss made uurwerken. Er is keuze uit klassieke en moderne horloges en het merk is absoluut traditioneel met hoge kwaliteit. Een horloge in de collectie welke zeker het benoemen waard is, is de Davosa Ternos professional TT GMT. Dit horloge is vervaardigd uit fraaie materialen als edelstaal en saffierglas. Naast de innovatieve GMT functie, biedt het horloge ook lichtgevende indicators en een draaibare bezel. Het horloge is voorzien van een automatisch Swiss made uurwerk en hoogstaande techniek. Verder is dit prachtige horloge met zijn blauwe accenten een echte eyecatcher. Het heeft uiteraard een beetje de Rolex look die vele zal aanspreken.

Davosa is al geruime tijd deel van onze horlogecollectie. Als officieel dealer van Davosa horloges verkopen wij de nieuwste modellen met duidelijke garantie en service. Elk Davosa horloge wordt geleverd in een chique houten horlogebox met handleiding en 2 jaar internationale garantie.