Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa horloges met hoge kortingen bij BensonTrade

Geplaatst op 15 november 2013 om 17:36 uur

 Duitse horlogemerken staan hoog aangeschreven qua kwaliteit, degelijkheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. Een Duits horlogemerk dat aan al deze eigenschappen voldoet is Davosa. Dit merk produceert fraaie horloges met Zwitserse uurwerken. Davosa horloges worden gekenmerkt door een degelijke Duitse stijl, fraaie afwerking en degelijke materialen. 

Officieel dealer van Davosa horloges

De huidige collectie Davosa horloges heeft voor ieder wat wils. De collectie bestaat uit moderne en klassieke modellen terwijl er ook ruime keuze is uit quartz, automatische of mechanische uurwerken. In principe biedt Davosa alle mogelijke horlogesoorten, niet alleen voor heren maar ook voor dames. 

Speciale kortingen op diverse Davosa horloges

Als officiëel dealer van Davosa horloges mogen wij eens in de zoveel tijd een leuke actie starten. Dit keer hebben wij gekozen voor pure korting op een x-aantal Davosa horlogemodellen. Hierdoor bespaard u vele euro's op elk Davosa horloge. 

Bekijkt u snel de actuele collectie Davosa horloges en misschien draagt u deze Kerst een prachtig Duits horloge met Zwitsers uurwerk