Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Certina horloges met leuke kortingen

Geplaatst op 8 juli 2012 om 17:15 uur

 Het Zwitserse horlogemerk Certina biedt erg veel horloge voor haar prijzen. Elk horloge is voorzien van Zwitserse techniek in de vorm van een betrouwbaar uurwerk dat jarenlang haar werk zonder problemen zal voldoen. Dat is de reden dat veel mensen nog steeds een ouder Certina horloge hebben. Certina horloges bieden veel plezier voor lange tijd.

Certina horloges; collectie 2012

Zoals u van ons gewend bent hebben wij de nieuwste Certina horloge collecties. Op de gehele Certina horloge collectie bieden wij interessante kortingen. U bespaart hierdoor vele tientallen euro in vergelijking tot wanneer u een Certina horloge bij een juwelier koopt.

De Certina horloges van dit jaar hebben een klassiek stijlvol  design met meer moderne accenten dan voorgaande jaren. Ook de wijzerplaten zijn in verschillende kleuren leverbaar, waarbij grijs en zwart een grote rol spelen.

De lederen horlogebanden van Certina zijn bijzonder soepel zoals de edelstalen horlogebanden zeer comfortable en sterk zijn. Vooral voor mensen die sporten is een edelstalen horlogeband een pré omdat lederen horlogebanden minder bestand zijn tegen water en zweet,

Wat krijgt u wanneer u een Certina horloge koopt bij BensonTrade?

Alle Certina horloges worden geleverd in een luxe horlogebox met handleiding en garantiekaart. De garantie bedraagt 2 jaar en is internationaal toepasbaar.

Wilt u een schitterend Zwitsers Certina horloge aanschaffen? Dan bespaart u bij ons vele euro's aangezien onze prijzen lager liggen dan bij de juwelier.