Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Binnenkort bij BensonTrade: horloge etuis

Geplaatst op 1 juli 2012 om 09:42 uur

U kunt het wel; u wilt reizen voor uw werk of gaat op vakantie en twijfelt welk horloge u wilt meenemen. U wilt toch kunnen wisselen tussen horloges voor bijvoorbeeld een dagje uit, vergadering, een diner of een sportieve activiteit. Een horloge dat past bij de activiteit. Nu is dat geen enkel probleem meer aangezien wij binnenkort een zeer chique horloge etui presenteren waarin u probleemloos een horloge kunt opbergen voor uw reizen en/of vakanties.

Dit horloge etui is vervaardigd uit het fijnste originele leder en met de hand geproduceerd. Het heeft de mogelijkheid om één horloge op te bergen met een doorsnede van maximaal 47mm. Daarnaast is er een afgescheiden gedeelte (d.m.v. een "flip-over") met een systeem waarin u veilig uw ringen, oorbellen of andere kleine sieraden kunt opbergen.

Het horloge etui is zoals gezegd gesneden uit het fijnste leder en voorzien van een mat zwarte afwerking met ingedrukt logo. De rits is tevens in het zwart en past daardoor perfect bij het mat zwarte leder. De stoffen donkergrijze binnenkant is optimaal geschikt voor het veilig opbergen van uw horloge.

Kortom, een horloge etui dat u voor vele doeleinden kunt gebruiken en vooral een zeer chique voorkomen heeft. Vanaf nu geen twijfel meer bij de keuze tussen welk horloge u wilt meenemen op uw zakenreis of vakantie....u neemt ze gewoon allebei mee!

Binnenkort bij BensonTrade: horloge etui van een nieuw trendy merk.