Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet watchwinder

Geplaatst op 16 augustus 2019 om 10:46 uur

Een kwalitatief zeer sterk merk op de markt op het gebied van watchwinders is Bernard Favre. De watchwinders van dit merk zijn ‘Swiss made’ en voorzien van een Zwitserse motor. Dit gegeven staat garant voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit. Naast de uitmuntende Zwitserse kwaliteit, weet Bernard Favre zich te onderscheiden van andere merken door zijn unieke wijze waardoor automatische horloges probleemloos worden opgewonden. Dit systeem is het ‘Planet winding system’. De driedimensionale watchwinders van Bernard Favre draaien om hun eigen as, als ware het als een planeet. Vandaar de uiterst passende naam.  De elegante manier van opwinden zal door de horlogeliefhebber en -verzamelaar zeker gewaardeerd worden, aangezien dit fascinerend is om naar te kijken en ook functioneel is.

Bij het vervaardigen van de exclusieve Bernard Favre watchwinders staan technische perfectie, kwaliteit en een sublieme afwerking centraal. Het merk gaat dan ook voor niets anders dan een perfect eindproduct. Enkel de beste materialen worden gebruikt, denkt u hierbij aan edelstaal en glas. De glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden biedt bescherming aan uw horloge tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil en stof.

Bernard Favre Planet watchwinder

De ingebouwde accu (100 dagen) in elke Bernard Favre watchwinder zorgt ervoor dat u uw watchwinder ook mee kunt nemen of opbergen in een kluis. Opladen is mogelijk via een usb aansluiting met behulp van bijvoorbeeld uw pc of smartphone, of natuurlijk via de netstroom. Verder is de watchwinder uitgerust met een LED indicator en zijn er tot wel zes verschillende programma’s mogelijk. Deze hoogstaande techniek is kenmerkend voor dit gerenommeerde Zwitserse merk.

Wij hebben als officieel dealer vrijwel de gehele collectie van Bernard Favre op voorraad, wat betekent dat u snel van uw aankoop kunt genieten. De watchwinders worden geleverd in een chique lederen etui. Een USB adapter, certificaat en handleiding worden bijgeleverd. Uiteraard is elke watchwinder van 2 jaar fabrieksgarantie voorzien.