Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson horlogeboxen, berg je horloges veilig op

Geplaatst op 9 september 2021 om 08:46 uur

Elke liefhebber van bijzondere horloges is natuurlijk zuinig op zijn of haar collectie. Het is dan ook belangrijk om een goede plaats te kiezen waar je je horloges netjes, maar vooral ook veilig kunt opbergen. Wanneer je automatische horloges in het bezit hebt kan je je horloges bewaren in een goede watchwinder, die dan ook direct voorziet in de energiebehoefte van jouw horloges. Wanneer dit echter niet nodig is bewaar je jouw trots uiteraard ook het liefst op een veilige en overzichtelijke plaats bij elkaar. Hiervoor gebruik je idealiter een mooie horlogebox.

Benson Black Series LWB.12 Blue horlogebox

Een goede horlogebox is stevig en biedt bescherming, maar daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Voor vele liefhebbers en/of verzamelaars is een mooi horloge niet alleen een gebruiksvoorwerp of sieraad. Vaak geldt een bijzonder horloge ook als een soort statussymbool of verzamelobject. Het is dus heel logisch dat iemand met een passie voor mooie horloges ook hoge eisen stelt aan een horlogebox. De voorkeur gaat dan ook vaak uit naar een horlogebox die niet alleen veilig is, maar daarnaast ook een stijlvolle en luxueuze uitstraling heeft. Horlogeboxen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en met een diverse capaciteit. Zo zijn er horlogeboxen op de markt met ruimte voor het opbergen van enkele horloges, maar ook horlogeboxen die geschikt zijn voor de echte verzamelaar, met een grote capaciteit. Denk bijvoorbeeld aan een horlogebox voor 8, 12 of 16 horloges.

Wanneer je op zoek gaat naar een passende horlogebox, is het de moeite waard de collectie van het merk Benson eens te bekijken. Benson is een kwaliteitsmerk van Nederlandse bodem, dat zowel kwalitatieve watchwinders als hoogwaardige horlogeboxen in eigen beheer laat vervaardigen. Dit betekent dat het merk absolute kwaliteit biedt en hier dan ook met de neus bovenop zit. Daarnaast weet Benson op deze manier zowel de watchwinders als de horlogeboxen tegen een aantrekkelijke prijs in de markt te zetten. Wanneer je de collectie van Benson bekijkt wordt dan ook duidelijk dat een horlogebox van kwaliteit met een stijlvolle uitstraling echt niet duur hoeft te zijn. De horlogeboxen van Benson stralen een zekere klasse uit, zodat jouw horloges extra mooi uitkomen. Maar nog belangrijker, veilig zijn in de horlogebox.

In de collectie van de Benson horlogeboxen vinden we de Benson Black Series horlogeboxen. Deze verschillende horlogeboxen bedienen liefhebbers met een diverse persoonlijke smaak en/of voorkeur. De Black Series bieden zeer luxe horlogeboxen en  is er keuze uit horlogeboxen geschikt voor 3,8 of 12 horloges. Zo kun je zowel als liefhebber met een paar horloges evenals echte verzamelaar terecht voor een horlogebox binnen de collectie van Benson. De horlogeboxen binnen de Black Series hebben een zeer luxe uitstraling en zijn vervaardigd uit bijzonder mooi leder en verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerbruin, blauw en carbon fibre. Het effen leder wordt afgewisseld met een verwerkt patroon dat een speels effect geeft en het chique karakter van de horlogeboxen nog eens benadrukt. Wat verder opvalt aan de horlogeboxen binnen de Black series is onder andere de fraaie afwerking. Dit uit zich onder meer in de fijne stiksels en het in het leder gedrukte logo.

De luxe horlogeboxen binnen de Black Series zijn aan de binnenkant voorzien van een zwarte zachte stof voor een optimale bescherming tegen beschadigingen zoals kleine krasjes. Met een horlogebox afkomstig uit de collectie van Benson kun je er dus van op aan dat je jouw horloges altijd veilig kunt opbergen. De horlogeboxen zijn zo ontworpen dat ze ook geschikt zijn voor oversized horloges, dat betekent dat ze geschikt zijn voor iedere liefhebber en verzamelaar. Bovendien kun je de horlogeboxen afsluiten met het aanwezige slotje. Kortom, aan alles is gedacht bij het ontwerpen van deze mooie series horlogeboxen.

Met een Benson Black Series horlogebox kies je dus voor een stijlvolle en veilige oplossing om jouw horloges te kunnen opbergen, van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien zijn deze horlogeboxen zeer betaalbaar en biedt Benson in deze dan ook een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Deze horlogeboxen zijn geschikt voor horloges met verschillende formaten. Dus naar welke horloges jouw voorkeur ook uitgaat, met een Benson Black Series horlogebox zit je goed.

Als je ervoor kiest bij ons een Benson horlogebox te bestellen, dan ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en certificaat. Wij leveren als officieel Benson dealer uit voorraad en hebben vrijwel elke horlogebox direct leverbaar.

Voor automatische horloges loont het zeker de moeite eens een kijkje te nemen in de uitgebreide collectie watchwinders van Benson. Ook op dit gebied biedt Benson namelijk betaalbare kwaliteit aan en bovendien diversiteit in capaciteit en uitstraling.  Met elk product van Benson ben je verzekerd van een degelijke Nederlandse kwaliteit waar je zeker gedurende lange tijd plezier aan zult beleven.