Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact watchwinders voor 2 horloges

Geplaatst op 11 april 2023 om 15:17 uur

Als jij één of meerdere automatische horloges in het bezit hebt, is een goede watchwinder onmisbaar. Dit heeft verschillende redenen. In de eerste plaats is ieder automatisch horloge afhankelijk van beweging. Wanneer jij je automatische horloge om de pols hebt krijgt het uurwerk energie via jouw beweging. Wanneer je je horloge niet draagt, is dit een ander verhaal. Op dat moment mist het horloge de benodigde beweging, waardoor het uiteindelijk stil zal komen te staan. Dit is niet alleen vervelend, maar heeft ook gevolgen waar de echte liefhebber zeker niet op zit te wachten. Zo kan dit onnauwkeurigheden in tijdsweergave veroorzaken. Bovendien is het vervelend wanneer je je horloge steeds opnieuw moet gaan instellen. Het gaat dan vaak niet alleen om de tijd, maar bijvoorbeeld ook om een eventuele datumaanduiding, maanfase indicatie of GMT functie.

Benson Compact Double 2.WAG watchwinder

Om deze frustraties te voorkomen en stilstand van je horloge voor te zijn, is de watchwinder uitgevonden. Deze voorziet jouw automatische horloge of horloges van de benodigde beweging, waardoor deze ook bij het niet dragen kan worden opgewonden. Daarbij wordt ook direct de olieverdeling in het horloge juist geregeld, wat zorgt voor het behoud van je horloge. Tot slot kies je met een watchwinder van kwaliteit voor een goede en veilige opbergplaats voor jouw automatische horloges. Kortom, een heleboel goede redenen om over te gaan tot aanschaf van een goede watchwinder.

Maar waar begin je dan met zoeken? Er zijn tal van merken te vinden die watchwinders bieden van goede kwaliteit. Er zijn echter ook merken die er om verschillende redenen uitspringen. Een voorbeeld van een merk dat op dit gebied zeer hoge kwaliteit biedt tegen een interessante prijs, is het merk Benson. Benson is een merk dat afkomstig is uit Nederland en dat om diverse redenen goed bekend staat. Niet alleen vanwege de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding van de producten van Benson, maar onder andere ook vanwege de diversiteit die het merk biedt. De collectie van Benson herbergt namelijk watchwinders met een diverse capaciteit, zowel voor diegene met een enkel automatisch horloge, als voor de echte verzamelaar. Daarbij is er bovendien keuze uit watchwinders met zowel Japanse- als Swiss made motoren. Er zijn bovendien designs beschikbaar van het merk met een diverse uitstraling. Zo herbergt de collectie watchwinders die bestaan uit grotere houten kasten, maar ook watchwinders die compact zijn vormgegeven en daardoor zeer handzaam zijn. Bijvoorbeeld watchwinders voor 2 horloges

Graag vertellen we je meer over twee specifieke Benson watchwinders met een compacte vormgeving. Het eerste model betreft de Benson Compact Double 2.BS watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van twee automatische horloges en vervaardigd uit hout van mooie kwaliteit. De watchwinder is in zijn geheel zwart van kleur. Dit model van Benson is uitgerust met Japanse motoren van hoge kwaliteit. Deze verzorgen een opwinding die zowel doeltreffend als veilig is. Bovendien zijn deze motoren geluidsarm, zodat je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De Benson Compact Double 2.BS watchwinder is verder voorzien van een modern touchscreen, waarmee voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag in te stellen zijn. De speciaal ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je altijd een goed zicht hebt op jouw automatische horloges. Tot slot beschik je met dit model over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie. Deze laatste functionaliteit maakt het mogelijk je horloges in korte tijd van de benodigde energie te voorzien. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom met behulp van een adapter.

Een tweede watchwinder van Benson, die eveneens afkomstig is uit de Compact Serie van het merk, is de Benson Compact Double 2.WAG watchwinder. Ook dit model biedt ruimte voor twee automatische horloges. Deze watchwinder heeft een zeer luxe en elegante uitstraling door het fraaie hout aan de buitenkant van de watchwinder. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur. Ook deze watchwinder is voorzien van Japanse motoren voor een optimale en betrouwbare wijze van opwinding. Ook bij dit model stel je gemakkelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag per horloge apart in, met behulp van het innovatieve touchscreen. Tevens beschik je met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Als kers op de taart biedt ook de Benson Compact Double 2.WAG watchwinder de handige powerwinding functie en de ingebouwde LED verlichting.

Benson maakt gebruik van speciale flexibele horlogehouders, waardoor in de watchwinders van het merk vrijwel ieder formaat horloge geplaatst kan worden. Beide genoemde watchwinders van Benson zijn bij ons verkrijgbaar in de webshop. Ze worden geleverd met twee jaar garantie, een adapter en duidelijke handleiding. Bekijk nu voor foto’s en een duidelijk overzicht de watchwinders in onze webshop! Onze producten worden wereldwijd geleverd met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Jouw ideale watchwinder is daarom altijd binnen handbereik.

Als specialist op het gebied van watchwinders hebben wij meer dan 5000 producten op voorraad. Als officieel dealer van verschillende merken bieden wij zekerheid, een ruime keuze en snelle levering.