Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact watchwinders

Geplaatst op 8 oktober 2019 om 14:56 uur

In 2017 lanceerde het Nederlandse watchwinder merk Benson haar nieuwste lijn watchwinders onder de naam Compact. Deze watchwinders zijn, zoals de naam al aangeeft, compact vormgegeven maar bieden wel volledige functionaliteit om probleemloos elk automatisch horloge van energie te voorzien. Het maakt niet uit of het een horloge van Rolex, Omega, Breitling, Tag Heuer of bijvoorbeeld IWC is. De Benson Compact watchwinders winden elk horloge op.

Benson watchwinders zijn inmiddels aardig beroemd geworden en worden verkocht door meer dan 250 high end juweliers wereldwijd. De bekende Black Series zijn zeer populair en een waardevolle toevoeging aan elke horlogecollectie. De Compact watchwinders van Benson zijn eenvoudiger van aard en goedkoper, echter bieden wel meest benodigde functies om een automatisch horloge op te winden. Hierdoor komt een watchwinder ook voor horlogeliefhebbers die geen honderden euro’s willen besteden aan een watchwinder in bereik.

Door middel van het bedieningspaneel kan elk horloge precies draaien zoals gewenst is. Bijvoorbeeld rechtsom op 600 TPD of linksom op 900 TPD. De flexibele horlogehouder is geschikt voor vrijwel elk horloge doordat deze instelbaar is. Hierdoor kunnen grotere en kleinere horloges in de Benson Compact watchwinder geplaatst worden. De horlogehouder klikt in de watchwinder zodat het horloge veilig vastzit en er niet uit kan vallen.

Benson Compact watchwinder

De compacte vormgeving is een voordeel. De watchwinders kunnen makkelijk meegenomen worden tijdens reizen of zelfs geplaatst worden in een kluis. De Benson Compact watchwinders voor één horloge zijn voorzien van een batterijfunctie waardoor de watchwinder op netstroom en op batterijen kan functioneren. De Benson Compact watchwinders voor twee horloges hebben geen batterij functie maar wel LED verlichting voor een fraaie ambiance en perfect zicht op de ronddraaiende horloges.

Het belangrijkste voordeel van de Benson Compact watchwinders is de prijs in verhouding tot de prima kwaliteit. De prijzen beginnen al vanaf 169,00 euro voor een watchwinder geschikt voor één horloge. Het model voor twee horloges kost 249,00 euro. Elke Benson Compact watchwinder wordt geleverd met 1 jaar garantie, handleiding en stevige verpakking.

Wij leveren alle Benson watchwinders, waaronder de Benson Compact series, uit voorraad.